Hrušky I Hrušky I V nabídce máme hrušky různých odrůd a zralosti Ovoce konzumní "Naše ovoce" Ovoce konzumní Ostroměř Ostroměř V nabídce máme hrušky různých odrůd a zralosti ;
školních lavic nebo akademických učebnic. Jsou to zásadní pilíře moderního rozhodování, řízení aPravděpodobnost, statistika, kombinatorika, ekonomika a efektivní řízení firmy nejsou jen pojmy ze školních lavic ;
koučink, workshopy a konzultace, které vedou k vyšší osobní zralosti, lepším vztahům aefektivnějšímu vedení lidí. Zralý lídr začíná u sebe – a my ho na této cestě provázíme. Téma vnitřního rozvojeskupinový koučink, workshopy a konzultace, které vedou k vyšší osobní zralosti, lepším vztahům aefektivnějšímu vedení lidí. Zralý lídr začíná u sebe – a my ho na této cestě provázíme. Téma vnitřního ;
DiS. Počet otvíraných studijních skupin ve školním roce 2016/17: 1 (40 studentů) Nabídka: absolutorium, absolvent získává titul DiS. Počet otvíraných studijních skupin ve školním roce 2016/17: 1 (40 studentů) ;
titul DiS. Počet otvíraných studijních skupin ve školním roce 2016/17: 1 Nabídka vzdělání VOŠ Prahatitul DiS. Počet otvíraných studijních skupin ve školním roce 2016/17: 1 ;
Školství a spolky Školství a spolky Základní školy Přípravné třídy Mateřské školy Školníjídelny Škola v přírodě Organizace školního roku Dotace a granty Sportovní areál Na FrantiškuMateřské školy Školní jídelny Škola v přírodě Organizace školního roku Dotace a granty ;
. Absolvent školního vzdělávacího programu Obráběč kovů je kvalifikovaný pracovník schopný samostatnévzdělávání je 3 roky. Absolvent školního vzdělávacího programu Obráběč kovů je kvalifikovaný ;
200ml Health Link extra panenský kokosový olej je lisován za studena z dužniny zralých kokosůstudena z dužniny zralých kokosů, pěstovaných v ekologickém zemědělství. Celý proces výroby trvá jen ;
jakékoliv výročí, narozeniny, školní setkání po letech nebo abiturientský večer? Hotel Svratka jeCikánka Pořádáte firemní akci, svatbu, oslavu jakékoliv výročí, narozeniny, školní setkání po ;
kuchař nebo číšník (např. restaurace, školní stravování, provozovny rychlého občerstvení apod.) Postředisku odbytovém v pozici kuchař nebo číšník (např. restaurace, školní stravování, provozovny ;
James Grieve James Grieve Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti velmi mastnáprvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. Nášsortiment Nabídka jablek Synkov-Slemeno Jedlina Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny do konce září, někdy i později. Zralost v listopadu ;
dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladuzáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
, navinule sladká, voňavá, krémové barvy. Sklizeň koncem září. Zralost počátkem listopadu. Skladovánísladká, voňavá, krémové barvy. Sklizeň koncem září. Zralost počátkem listopadu. Skladování nejlépe ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
tuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralostplodu a s nápadnými tečkami. Středně tuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemnáaž v první polovině října. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladováníprozelenalá. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci ;
, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v listopadu až prosinci, jemně aromatická, výborná, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu