• Krb, kamna, nebo sporák?

    Krb, kamna, nebo sporák?

    25.07.2016 Cech kamnářů ČR

    Plánujete vybavit svoji domácnost kamny, krbem či sporákem? Topidlo, které bude fungovat i vypadat podle vašich představ a bude vám sloužit několik desetiletí, vám postaví přesně na míru schopný kamnář.

  • PODZIMNÍ DETOXIKACE s tianDe😉

    PODZIMNÍ DETOXIKACE s tianDe😉

    13.10.2018 tianDe pro zdraví - KOSMETIKA Most, Litvínov

    Teď je ta správná doba na DETOX: vyzkoušejte detoxikační náplasti pro cílenou, celistvou očistu těla. Včera mi volala naše nová zákaznice, jestli je možné, aby už po prvním použití detoxikačních náplastí cítila takovou úlevu?? Prý po dlouhé době spala klidně celou noc a nebudila ji bolest rukou, kvůli které už se dlouhé měsíce nevyspala ... Je to super, když to takhle pomůže a uleví! Není to u každého stejné, musí se to vyzkoušet a vytrvat. Každý jsme jiný, každý máme jiné tělo, jiné vnímání, jinou energii. Mám radost, když se s námi dělíte o vlastní zkušenosti s používáním tianDe. A my jsme zase připraveni vám podat potřebné informace o správném používání našich produktů Detoxikační náplasti (2 ks v jednom balení) se dají použít dvěma způsoby: 1. na obě chodidla nebo dlaně při celkové detoxikaci 2. nebo přímo na místo potíží - např. loket, koleno, rameno, zápěstí při bolestech, na hrudník při kašli atd.

  • Čistírna odpadních vod od Hellstein šetří přírodu i rodinnou peněženku

    Čistírna odpadních vod od Hellstein šetří přírodu i rodinnou peněženku

    20.02.2019 Hellstein - čističky odpadních vod

    Rodinná firma Hellstein z Kopřivnice dodává nejúčinnější ekologickou technologii na čistění odpadních vod pro domácnosti a průmysl už dvacet let. Jedinečný systém oceňují zákazníci u nás i po celém světě. Není divu. Hellstein vyvíjí a vyrábí vlastní zařízení, které nevyžaduje žádnou údržbu. Snižuje tak roční náklady domácností o desítky tisíc korun a přečištěnou vodu lze navíc bez problémů znovu využít. A kdo nevěří, ať se přijede podívat do skladů v Šenově nebo v Kolíně, kde se každý může přesvědčit a nechat si navrhnout čistírnu na míru.

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu