• Větrání ve školách

    13.11.2018 WAFE s.r.o.

    Čerstvý vzduch podporuje koncentraci a zbavuje děti i učitele únavy. Až v 90 % českých škol, je ale takového vzduchu nedostatek. Nedostatečná kvalita vnitřního prostředí ve školách je naštěstí problém, který se dá lehce řešit. Přečtěte si jak.

  • Čistírna odpadních vod od Hellstein šetří přírodu i rodinnou peněženku

    Čistírna odpadních vod od Hellstein šetří přírodu i rodinnou peněženku

    20.02.2019 Hellstein - čističky odpadních vod

    Rodinná firma Hellstein z Kopřivnice dodává nejúčinnější ekologickou technologii na čistění odpadních vod pro domácnosti a průmysl už dvacet let. Jedinečný systém oceňují zákazníci u nás i po celém světě. Není divu. Hellstein vyvíjí a vyrábí vlastní zařízení, které nevyžaduje žádnou údržbu. Snižuje tak roční náklady domácností o desítky tisíc korun a přečištěnou vodu lze navíc bez problémů znovu využít. A kdo nevěří, ať se přijede podívat do skladů v Šenově nebo v Kolíně, kde se každý může přesvědčit a nechat si navrhnout čistírnu na míru.

  • Připravte se na sucho. Zalévejte vodou z čističky STMH

    20.02.2019 Hellstein - čističky odpadních vod

    Připravte se na sucho. Zalévejte vodou z čističky STMH Určitě jste si také všimli, že posledních pár týdnů mělo podle předpovědi sprchnout. Lidé odcházeli z domovů vybaveni deštníky a nakonec jich stejně nebylo potřeba. Přitom trochu osvěžujícího deště by příroda určitě ocenila. Někdy jsou vedra a sucha tak úporná, že dojdou i pracně nastřádané zásoby dešťovky a nezbývá než vodu na zálivku natočit z kohoutku. Obzvlášť na malém městě a venkově může vzácná kapalina opravdu chybět. Firma Hellstein vyvinula domácí čističku STMH, která dokáže recyklovat odpadní vodu tak dokonale, že ji můžeme znovu využít také na zalévání. S ničivým suchem už dokážeme zatočit jednou provždy.

  • Jak vybrat Top skleník?

    Jak vybrat Top skleník?

    18.07.2020 BUILDEX GROUP s.r.o.

    Těšili jste se na nákup nového skleníku, ale nakonec se vám ze stovek modelů jen točí hlava a pomalu výběr odsouváte na příští sezónu? Pojďme si stručně projít celé téma a udělat v tom konečně pořádek.

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu