především žitného i žitnopšeničného chleba, bílého pečiva, piškotů, sušenek, keksů, perníků, pizzy, bílého pečiva, piškotů, sušenek, keksů, perníků, pizzy, sucharů, tyčinek a cukrářských polotovarů. ;
Výroba jemného pečiva Výroba jemného pečiva Výrobní linky pro výrobu jemného pečiva mohou být polojemného pečiva mohou být polo i plně automatické s ohledem na potřeby a druh dané výroby, přičemž ;
Výroba pečiva Výroba pečiva Firma J4 s.r.o. spolu s dalšími českými výrobci dodala především vČeské republice velké množství průběžných linek na výrobu pečiva a má tak bohaté zkušenostivýrobu pečiva a má tak bohaté zkušenosti technologickými požadavky na tradiční pečení. ;
Výroba trvanlivého pečiva Výroba trvanlivého pečiva Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobcidodáváme kompletní výrobní linky s tvarovacím zařízením pro výrobu trvanlivého pečiva různých tvarůkompletní výrobní linky s tvarovacím zařízením pro výrobu trvanlivého pečiva různých tvarů a velikostí ;
Výroba trvanlivého předpečeného pečiva Výroba trvanlivého předpečeného pečiva Jednou z hlavních ;
získáte kvalitní pitnou vodu ze všech zdrojů sladké a slané vody v hotelích, v kempinku, na statcích i vdlouhodobém provozu: se zařízeními Kärcher získáte kvalitní pitnou vodu ze všech zdrojů sladké a slané ;
Nerezové potravinářské dopravníky Nerezové potravinářské dopravníky • přeprava těsta, pečivatěsta, pečiva, přepravek • díly jsou vyrobeny z ušlechtilé nerez oceli • návrh, výroba, montáž na ;
Jablko Gala I Jablko Gala I Pěkné sladké jablko červeně žíhané první kategorie Ovoce konzumní"Naše ovoce" Ovoce konzumní Ostroměř Ostroměř Pěkné sladké jablko červeně žíhané první kategorie ;
pivoňka, čínský osmanthus --- Základ bílý cedr z Libanonu, sladké pižmo, vzácná ambra Parfémy Parfémyzeleného čaje, červená pivoňka, čínský osmanthus --- Základ bílý cedr z Libanonu, sladké pižmo, vzácná ambra ;
tuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září ;
, jemná, poměrně šťavnatá, navinule sladká, málo aromatická, dobrá, bílá, místy lehce prozelenalá. Křehká, jemná, poměrně šťavnatá, navinule sladká, málo aromatická, dobrá, bílá, místy lehce ;
pevná, chruplavá, jemná, mírně zrnitá, šťavnatá, navinule sladká až sladká, jemně aromatická, výbornázlatožlutou. Středně pevná, chruplavá, jemná, mírně zrnitá, šťavnatá, navinule sladká až sladká ;
lenticely. Jemnozrná, křehká, šťavnatá, sladce navinulá, lehce aromatická, dobrá, zpočátkuobroubenými lenticely. Jemnozrná, křehká, šťavnatá, sladce navinulá, lehce aromatická, dobrá, zpočátku ;
pšeničné, rýžové, kukuřičné, z krupice, brambor, suchého pečiva nebo zeleniny. Noky můžemepšeničné, rýžové, kukuřičné, z krupice, brambor, suchého pečiva nebo zeleniny. Noky můžeme servírovat s ;
, velmi šťavnatá, dosti jemná, po rozkrojení málo hnědne. Chuť je sladce navinulá až mírně nakyslá. Žlutobílá, křehká, velmi šťavnatá, dosti jemná, po rozkrojení málo hnědne. Chuť je sladce navinulá až ;
, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny dopruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistence, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná ;
žlutou, v níž prosvítají zřetelné lenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatickálenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině ;
, navinule sladká, voňavá, krémové barvy. Sklizeň koncem září. Zralost počátkem listopadu. Skladovánísladká, voňavá, krémové barvy. Sklizeň koncem září. Zralost počátkem listopadu. Skladování nejlépe ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu