krajské hygienické stanice a zdravotní ústavy vysoké školy Opravy, ověřování, výroba plynoměrůMittal Steel Ostrava Vilex, Ivanofrankivsk, Ukrajina krajské hygienické stanice a zdravotní ústavy vysoké školy ;
Černé uhlí - do litinových kotlů Černé uhlí - do litinových kotlů Naše nabídka Uhlí Ostrov ;
atestovány dle evropské normy ČSN EN 303-5 a zařazeny do nejvyšší třídy 3 - velmi kvalitníhoevropské normy ČSN EN 303-5 a zařazeny do nejvyšší třídy 3 - velmi kvalitního spalovacího procesu ;
nebo ve skladu ve Starém Místě (3km od Jičína) nebo v Přerově. Po Jičíně a blízkém okolí je dopravanebo ve skladu ve Starém Místě (3km od Jičína) nebo v Přerově. Po Jičíně a blízkém okolí je doprava ZDARMA. ;
a dlažeb. Spolupracujeme s významnými developery v oblasti bytů jako například s Central Groupsamotného prodeje zabývá též realizací obkladů a dlažeb. Spolupracujeme s významnými developery v oblasti ;
technologií KJELLBERG PA-S47 CNC. Řezy bez dodatečného opracování, hladké, čisté. Naše služby: Dělenítechnologií KJELLBERG PA-S47 CNC. Řezy bez dodatečného opracování, hladké, čisté. ;
Rostlinná výroba Rostlinná výroba V oblasti rostlinné výroby se věnujeme pěstování obilnin. Naše služby Naše služby Potvorov V oblasti rostlinné výroby se věnujeme pěstování obilnin ;
, že motor má nižší výkon, prostě netáhne, musíte ho častěji nutit do vyšších otáček. Provoz auta jenetáhne, musíte ho častěji nutit do vyšších otáček. Provoz auta je rázem dražší, musíte více šlapat na ;
kilometrů v panelu přístrojů, centrálních modulech a řídících jednotkách motoru. Tyto opravy provádíme. (např. Škoda Octavia), ale také nastavení požadovaného počtu najetých kilometrů v panelu přístrojů ;
bezpečnostní kód. Lze ho najít v servisní knížce. Pokud došlo ke ztrátě servisní knížky nebo jekód. Lze ho najít v servisní knížce. Pokud došlo ke ztrátě servisní knížky nebo je autorádio ;
James Grieve James Grieve Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti velmi mastná, aromatická, velmi dobrá. Plody mírně voní. Sklizeň koncem srpna až do poloviny září, nejčastěji vsortiment Nabídka jablek Synkov-Slemeno Jedlina Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny do konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
žlutou, v níž prosvítají zřetelné lenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnélenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovinězáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině ažkoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
Rubín Rubín Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebry v kališní části. Středně tlustátuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralostv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladovánínejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídkaprozelenalá. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v listopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do, jemně aromatická, výborná, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost vlistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu