roky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, mápřípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, má výraznou orientaci na ;
roky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, mároky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, má ;
. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladen důraz na rozvoj schopností aplikovat poznatky azískání kompetencí potřebných k úspěšnému zvládnutí podnikatelských aktivit. V průběhu přípravy ve ;
potřebných k úspěšnému zvládnutí podnikatelských aktivit. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladenzvládnutí podnikatelských aktivit. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladen důraz na rozvoj ;
přípravy povrchu až po balení. Naše nabídka OBALY Ždírec nad Doubravou Horní Studenec Atypickákompletace atd.. Vše na míru, pečlivá a opatrná lidská práce od přípravy povrchu až po balení. ;
přípravě se mohou ucházet o práci v zahraničí, zejména v sousedním Německu. Během studia zakončenéhopodnikat v oblasti obchodu, logistiky a financí. Díky intenzivní jazykové přípravě se mohou ucházet o ;
se během studia účastní příprav a obsluhy rautů či banketů. Studium je ukončeno maturitní, somelierský kurz nebo kurz studené kuchyně. Žáci se během studia účastní příprav a obsluhy rautů či ;
využívat technologická zařízení, organizovat potřebné činnosti při přípravě, průběhu a ukončenípřípravě, průběhu a ukončení gastronomické akce, vést příslušnou dokumentaci v provozovně. Pro zvýšení ;
, drcený anebo ve směsích. Používá se při přípravě jídel z masa a ryb, zeleninových, houbových a. Používá se při přípravě jídel z masa a ryb, zeleninových, houbových a vaječných pokrmů, a to jak ;
Houbový bujón Houbový bujón Houbový bujón dodá chuť a vůni po houbách při přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění vedodá chuť a vůni po houbách při přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleninynebo pro přípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění ve vodě dodá Vašim jídlům skvělou chuť během několika minut. ;
při přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček azeleninu. Bujóny Bujóny Větřkovice Hovězí bujón dodá chuť a vůni po hovězím mase při přípravě Vašichjídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček a polévek. Bujón navíc ;
Bujón kuřecí Bujón kuřecí Kuřecí bujón dodá chuť a vůni po kuřecím mase při přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštěníkuřecím mase při přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo propřípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění ve vodě dodá Vašim jídlům skvělou chuť během několika minut ;
nejrozšířenějších a nejznámějších pokrmů po celém světě. Oblíbené jsou zejména pro snadnou přípravu anejrozšířenějších a nejznámějších pokrmů po celém světě. Oblíbené jsou zejména pro snadnou přípravu a ;
, rozebrání podpatků a odpárání prochozených podešví, oprava půdování, příprava a přišití nových podešvípodpatků a odpárání prochozených podešví, oprava půdování, příprava a přišití nových podešví, postavení ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu