. WC Školní náměstí: v období od 29. 5. do 5. 11.: Po – Pá 8–19 hod., St 6–19 hod., So 8–20 hod., Ne 13–19 hod. WC Školní náměstí: v období od 6. 11. do 28. 5.: Po – So 8–17 hod., St 6–17 hod., Ne 13–17– Pá 7–17 hod., So 8–12 hod. WC Školní náměstí: v období od 29. 5. do 5. 11.: Po – Pá 8–19 hod., St 6–19 hod., So 8–20 hod., Ne 13–19 hod. WC Školní náměstí: v období od 6. 11. do 28. 5.: Po – So 8–17 hod., St 6–17 hod., Ne 13–17 hod. ;
útulku pro pejsky a kočičky v Chrudimi se uskutečnilo v říjnu roku 2011. Útulek Chrudim sídlí přímov areálu společnosti Technické služby Chrudim. Zařízení slouží jako dočasný domov pro nalezenéútulku pro pejsky a kočičky v Chrudimi se uskutečnilo v říjnu roku 2011. Útulek Chrudim sídlí přímo v ;
založena v roce 1956 v italském Miláně a již více než 50 let je špičkou italského designuvýrobce svítidel. Firma byla založena v roce 1956 v italském Miláně a již více než 50 let je špičkou ;
James Grieve James Grieve Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti velmi mastná, aromatická, velmi dobrá. Plody mírně voní. Sklizeň koncem srpna až do poloviny září, nejčastěji vsortiment Nabídka jablek Synkov-Slemeno Jedlina Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny do konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
žlutou, v níž prosvítají zřetelné lenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnélenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovinězáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině ažkoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
Rubín Rubín Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebry v kališní části. Středně tlustátuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralostv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladovánínejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídkaprozelenalá. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v listopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do, jemně aromatická, výborná, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost vlistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
, se slabší příjemnou vůní, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinciaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinci až lednu. Skladování nejlépe v ;
nazelenalá, poté zelenavě bílá až nažloutlá. Sklizeň v polovině až koncem října. Zralost v lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jableknazelenalá, poté zelenavě bílá až nažloutlá. Sklizeň v polovině až koncem října. Zralost v lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
Ředidlo S 6904 Ředidlo S 6904 K ředění impregnačních laků, určených pro aplikaci v tepelné třídě Fimpregnačních laků, určených pro aplikaci v tepelné třídě F, např. S 1903, S 1942 ;
průběžně mění podle momentálních potřeb našich klientů. V případě potřeby jsme schopni zajistit i dalšívyskladňování zboží včetně vystavování dodacích a nákladních listů. V případě pronájmu skladů můžeme zajistitklientů. V případě potřeby jsme schopni zajistit i další služby, například manipulaci s materiálemnákladních listů. V případě pronájmu skladů můžeme zajistit sociální zázemí pro Vaše pracovníky. ;
Rostlinná výroba Rostlinná výroba V oblasti rostlinné výroby se věnujeme pěstování obilnin. Naše služby Naše služby Potvorov V oblasti rostlinné výroby se věnujeme pěstování obilnin ;
jednotky nastavit přes diagnostickou zásuvku. Co nabízíme Služby Liberec Doubí Elektronická úprava ;
jako příplatková výbava, později se staly povinnou součástí. Co nabízíme Služby Liberec Doubí Filtr ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu