Reality Kašperský s.r.o.

Professional Real Estate Services

100 (52 hodnocení)

+420 722 011 041

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Důvěryhodnost
100
Rozsah nabídky
100
Kvalita odvedené práce
100
Spolehlivost
100
  • 100 od , 15.04.2018 18:03
    Jsem zcela spokojená. Realitní kancelář je opravdu velmi kvalitní a apartmán ve Francii je fantastický.
  • 100 od , 15.04.2018 16:17
    Velice mě potěšila kultivovanost a odbornost.
  • 100 od , 15.04.2018 08:57
    Vyslovuji 100% spokojenost nejen s luxusním apartmánem ve Francii, ale i s přístupem realitní kanceláře.
  • 100 od , 14.04.2018 12:59
    Celkově jsem z této firmy nadšen. Každá moje myšlenka byla srozumitelně zodpovězena a to k mé spokojenosti. Závěrem se zmíním, že nemovitost ve Francii je extra třída! Děkuji. Michal Pohanka.
  • 100 od , 14.04.2018 08:29
    Solidní jednání a vysoce odborný přístup při výstavbě projektu. Apartmán je excelentní.
  • 100 od , 12.04.2018 22:26
    Můj nový luxusní apartmán ve Francii je úžasný. Jsem plně spokojena. Věra Berková
  • 100 od , 11.04.2018 23:51
    Nemám výhrady. Pouze chci touto cestou ještě jednou za všechno poděkovat (stejně tak moje manželka Kateřina). Tomáš Válek z Prahy
  • 100 od , 11.04.2018 22:07
    Vše bezva na vysoké úrovni a hlavně s pohodovou osobní komunikací. Výsledek je ten, že mám své vysněné luxusní bydlení na romantickém místě, které jsem dříve obdivoval na mapě!
  • 100 od , 11.04.2018 18:15
    Jsem náročný a recenze nepíši, ale u Reality Kašperský s.r.o. udělám vyjímku, protože byli fakt dobří! Jirka Veselý, Praha
  • 100 od , 10.04.2018 20:37
    Děkuji Vám za pěkný apartmán ve Francii. Byli jste úžasní a velmi si toho cením. Natália Rybárová
  • 100 od , 10.04.2018 08:55
    Mohla jsem se zeptat na cokoliv a každá jejich odpověď byla profesionální. Cením si toho, že jsem měla o všem jasný přehled a při své náročné práci jsem nemusela prožívat stres. Stachová Tereza
  • 100 od , 10.04.2018 00:27
    Jsem zvyklý na luxus a tenhle apartmán to splňuje se vším všudy. Děkuji Vám!
  • 100 od , 09.04.2018 22:45
    Řekl bych, že vzájemná komunikace byla na vysoké úrovni a technické i právní náležitosti řešili správně. Z pozice bývalého stavaře mám z této realitní kanceláře nejlepší dojmy. Šustr, Praha
  • 100 od , 09.04.2018 21:05
    Nemám výhrady. Excelentní firma!
  • 100 od , 09.04.2018 20:30
    Realitní kancelář je víc než dobrá! Možná je až moc precizní, ale to není na závadu. Zatím je to moje nejlepší zkušenost při koupi nemovitosti.
  • 100 od , 09.04.2018 17:58
    Optimální nemovitost dle mého vkusu. Díky. Robert
  • 100 od , 09.04.2018 17:52
    Super! Na tenhle prodloužený víkend s předáním nového apartmánu nezapomenu.
  • 100 od , 09.04.2018 16:29
    Ochotné jednání a nádherný apartmán ve Francii jsou hlavní důvody, proč jsme se rozhodli pro toto hodnocení. Leona a Daniel
  • 100 od , 09.04.2018 15:06
    Od začátku do konce developerského projektu se všechno vyvíjelo dobře. Já i moje žena jsme s realitní kanceláří spokojeni.
  • 100 od , 09.04.2018 01:40
    Průběh výstavby i předání apartmánu byl bez komplikací. Byl dán prostor pro diskuze, což bylo fajn. Jsem spokojená a dávám oba palce nahoru.

Kontakty a adresa

Reality Kašperský s.r.o.

Otevírací doba

Po 09 - 18
Út 09 - 18
St 09 - 18
Čt 09 - 18
09 - 18 Dnes
So zavřeno
Ne zavřeno

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu