rozšiřuje znalosti a intelektuální dovednosti, které žáci získali ve tříletém oboru vzdělánízískali ve tříletém oboru vzdělání. Odborné předměty jsou zaměřeny s ohledem na možné pracovní uplatnění v regionu. ;
. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladen důraz na rozvoj schopností aplikovat poznatky azískání kompetencí potřebných k úspěšnému zvládnutí podnikatelských aktivit. V průběhu přípravy ve ;
potřebných k úspěšnému zvládnutí podnikatelských aktivit. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladenzvládnutí podnikatelských aktivit. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladen důraz na rozvoj ;
Urna Urna Ostatky zesn. k dispozici ve sjednávací kanceláři za 2 týdny. Nutno předložit: obstaravatelskou smlouvu (fakturu) Katalog Sjednání pohřbu Kladno Ostatky zesn. k dispozici ve ;
mobilní evidenční systém určený k řízení a kontrole terénních pracovníků ve zdravotnictví ařízení a kontrole terénních pracovníků ve zdravotnictví a sociálních službách ;
/bez požadavku zaměnitelnosti/, kalhoty, kapsy, textilní nábytkové potahy, matrace apodzaměnitelnosti/, kalhoty, kapsy, textilní nábytkové potahy, matrace apod.). ;
, stany /bez požadavku zaměnitelnosti/, kalhoty, kapsy, textilní nábytkové potahy, matrace apodzaměnitelnosti/, kalhoty, kapsy, textilní nábytkové potahy, matrace apod.). ;
membránového kompresoru (dmychadla). Dmychadlo je možno umístit ve vzdálenosti 10m od vlastní ČOVčištění aerobními mikroorganismy ve vznosu (suspenzi) jako u většiny běžných jednostupňových čistírenvestavbou, biodisky a membránového kompresoru (dmychadla). Dmychadlo je možno umístit ve vzdálenostistupněm čištění je čištění aerobními mikroorganismy ve vznosu (suspenzi) jako u většiny běžných ;
pepřovníku černého (Piper nigrum). Rozdíl spočívá ve způsobu sklízení a úpravě plodů. Pepř černý je, drcený anebo ve směsích. Používá se při přípravě jídel z masa a ryb, zeleninových, houbových a(Piper nigrum). Rozdíl spočívá ve způsobu sklízení a úpravě plodů. Pepř černý je také známý jako "králpovažován za základní koření v masných výrobcích. Pepř se užívá celý, mletý, drcený anebo ve směsích ;
hlavnímu jídlu. Krásně vynikne ve smaženici. Vyskytuje se například v kořenící směsi grilovací ssalátů, pomazánek, polévek, těstovin i k hlavnímu jídlu. Krásně vynikne ve smaženici. Vyskytuje se ;
. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění venebo pro přípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění ve vodě dodá Vašim jídlům skvělou chuť během několika minut. ;
polévek. Bujón navíc neobsahuje glutaman sodný. Směs po rozpuštění ve vodě dodá Vaším jídlům skvělouneobsahuje glutaman sodný. Směs po rozpuštění ve vodě dodá Vaším jídlům skvělou chuť během několika ;
ve vodě dodá Vašim jídlům skvělou chuť během několika minut. Dochutit s tímto bujónem můžeme taképřípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění ve vodě dodá Vašim jídlům skvělou chuť během několika minut ;
Mokasin – ručně šité mokasíny Mokasin – ručně šité mokasíny Mokasíny zhotovujeme ve dvou variantáchtvaru, šité do rámu (goodyear). Boty Typy bot Felbabka Mokasíny zhotovujeme ve dvou variantách ;
Volnočasové boty ve sportovním stylu Volnočasové boty ve sportovním stylu Kvalitně zpracovaná ručně ;
. Zabezpečujeme svoz ve městě Chrudim, ale také v přilehlých obcích. Počet vyprazdňovaných nádob se. Zabezpečujeme svoz ve městě Chrudim, ale také v přilehlých obcích. Počet vyprazdňovaných nádob se pohybuje ;
objemný odpad. Ve skladech jsou umístěny nádoby na nebezpečný odpad, olej a elektrospotřebiče (ledničky, stavební a objemný odpad. Ve skladech jsou umístěny nádoby na nebezpečný odpad, olej a elektrospotřebiče ;
světelných signalizačních zařízení eřejné osvětlení a jeho údržba a provoz ve městě Chrudim je nedílnouprovádění rekonstrukcí, nebo budování nového veřejného osvětlení. Počet světelných míst ve městě a jehoChrudim Chrudim III eřejné osvětlení a jeho údržba a provoz ve městě Chrudim je nedílnou součástírekonstrukcí, nebo budování nového veřejného osvětlení. Počet světelných míst ve městě a jeho místních ;
za parkování na těchto místech jsou vybírány pouze ve všední dny, a to následovně: 7,00–18,00 hodinpouze ve všední dny, a to následovně: 7,00–18,00 hodin – Masarykovo a Resselovo náměstí 7,00–16,00 ;
standardy kvality a má ty nejpřísnější kritéria pro výběr svých dodavatelů, kteří jsou špičkami ve svémnejpřísnější kritéria pro výběr svých dodavatelů, kteří jsou špičkami ve svém oboru. Cílem firmy je vytvořit ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu