. Nabízíme podnikatelské poradenství online i osobně – vždy individuálně, podle konkrétních potřeb a fázeindividuálně, podle konkrétních potřeb a fáze, ve které se podnikání nachází. Pomáháme jak ;
komunikaci situaci i potřebám posluchače. Rozvoj těchto dovedností přispívá k lepší spolupráci vdovedností – umožňuje vnímat svět očima druhého a přizpůsobit komunikaci situaci i potřebám posluchače ;
reálných situacích. Efektivní vyjednávání není jen o technikách, ale i o schopnosti vnímat potřeby. Efektivní vyjednávání není jen o technikách, ale i o schopnosti vnímat potřeby druhých a nacházet win-win ;
firemní strategie, která pomáhá firmám reagovat na měnící se potřeby zákazníků a neustále se vyvíjetfiremní strategie, která pomáhá firmám reagovat na měnící se potřeby zákazníků a neustále se vyvíjet ;
analýzu zákazníka – jeho potřeby, chování, očekávání a loajalitu, abychom dokázali nastavit cílenou a), tak interní nastavení firmy. Zaměřujeme se na analýzu zákazníka – jeho potřeby, chování, očekávání a ;
strávit příjemný den u vody. Rádi Vám zapůjčíme rybářské náčiní. Rybu Vám dle možností kuchyněnáčiní. Rybu Vám dle možností kuchyně připravíme. Nutné je však rybu zabít (nejlépe i vykuchat ;
značkou DYLOG je naším vlastním řešením speciálně pro potřeby městských dopravních podniků. Dálkovéochranou značkou DYLOG je naším vlastním řešením speciálně pro potřeby městských dopravních podniků ;
kapičkách. Výsledkem je pak to, že skoro není potřeba používat klasické stěrače. Další výhodou je to, žedeštová voda sama stéka v drobných kapičkách. Výsledkem je pak to, že skoro není potřeba používat ;
probíhá v truhlářské dílně školy. Žáci pracují přímo na zakázkách výroby nábytku, kuchyní a vestavěnéhona zakázkách výroby nábytku, kuchyní a vestavěného nábytku.Dle svých pracovních výsledků získávají za ;
zajišťujeme barmanský kurz a kurz studené kuchyně. Přehled oborů Tříleté obory vzděláváníodbornosti našich žáků nabízíme a zajišťujeme barmanský kurz a kurz studené kuchyně. ;
, ošetření na míru dle typu pleti a její potřeby, kosmetické kůry, masáže obličeje, krku, dekoltu, šíjeprofesionální úrovni, ošetření na míru dle typu pleti a její potřeby, kosmetické kůry, masáže ;
Stravování Stravování Personál kuchyně připravuje pro obyvatele racionální stravu, po dohodě sPoskytované služby Stachy Personál kuchyně připravuje pro obyvatele racionální stravu, po dohodě s ;
podle potřeby. Není vhodné, aby uživatel služby bez souhlasu ošetřujícího lékaře užíval lékylékař v DPS ordinuje 2 dny v týdnu, dále provádí návštěvy u uživatelů služeb podle potřeby. Nenípotřebné rehabilitace, v rozsahu odpovídajícímu zdravotnímu stavu a potřebám uživatelů. Potřeburozsahu odpovídajícímu zdravotnímu stavu a potřebám uživatelů. Potřebu lékařského vyšetření nebo ;
. Někteří uživatelé chodí dobrovolně pomáhat do kuchyně při škrábání brambor, čištění zeleniny úklidua píle našich dědečků a babiček. Někteří uživatelé chodí dobrovolně pomáhat do kuchyně při ;
zdravotnímu stavu a potřebám této cílové skupiny, vytváření podmínek pro sociální oporu, dosažení co-sociálních potřeb, zlepšování soběstačnosti, zajištění sociální opory, zajištění individuality, kteří. osobám s chronickým onemocněním v rozsahu odpovídajícímu zdravotnímu stavu a potřebám této cílovékombinovaným postižením za účelem uspokojování bio-psycho-sociálních potřeb, zlepšování soběstačnosti ;
tým zajistí vše od předběžné prohlídky a posouzení potřeb přes odborné zabalení až po zajištěníciziny. Náš profesionální tým zajistí vše od předběžné prohlídky a posouzení potřeb přes odborné ;
doplnit a rozšířit prostřednictvím kurzů- barmanský, somelierský kurz nebo kurz studené kuchyně. Žáci, somelierský kurz nebo kurz studené kuchyně. Žáci se během studia účastní příprav a obsluhy rautů či ;
průběžně mění podle momentálních potřeb našich klientů. V případě potřeby jsme schopni zajistit i dalšíklientů. V případě potřeby jsme schopni zajistit i další služby, například manipulaci s materiálem. Jedná se o skladovací i kancelářské prostory. Nabídka se průběžně mění podle momentálních potřeb našich ;
jmenovitého průtoku Qn = 6 m3.h-1. Tato měřicí trať je rovněž plně využita pro vlastní potřebu v rámcirovněž plně využita pro vlastní potřebu v rámci zabezpečovaného servisu vodoměrů SV a TV pro majitele a správce bytového fondu. ;
od 9:00 do 22:00 hodin, v zimních měsících je provoz kuchyně omezen do 19:00. Restaurace je složenazimních měsících je provoz kuchyně omezen do 19:00. Restaurace je složena z hlavní místnosti v budově ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu