• 3 výhody rekuperace

    3 výhody rekuperace

    18.07.2018 WAFE s.r.o.

    Uvažujete o rekuperaci pro váš dům? Nejste si jistí, jestli jde o správnou investici? Máme pro vás tři zásadní důvody, proč dál neváhat a jít do toho.

  • Čistírna odpadních vod od Hellstein šetří přírodu i rodinnou peněženku

    Čistírna odpadních vod od Hellstein šetří přírodu i rodinnou peněženku

    20.02.2019 Hellstein - čističky odpadních vod

    Rodinná firma Hellstein z Kopřivnice dodává nejúčinnější ekologickou technologii na čistění odpadních vod pro domácnosti a průmysl už dvacet let. Jedinečný systém oceňují zákazníci u nás i po celém světě. Není divu. Hellstein vyvíjí a vyrábí vlastní zařízení, které nevyžaduje žádnou údržbu. Snižuje tak roční náklady domácností o desítky tisíc korun a přečištěnou vodu lze navíc bez problémů znovu využít. A kdo nevěří, ať se přijede podívat do skladů v Šenově nebo v Kolíně, kde se každý může přesvědčit a nechat si navrhnout čistírnu na míru.

  • Větrání ve školách

    13.11.2018 WAFE s.r.o.

    Čerstvý vzduch podporuje koncentraci a zbavuje děti i učitele únavy. Až v 90 % českých škol, je ale takového vzduchu nedostatek. Nedostatečná kvalita vnitřního prostředí ve školách je naštěstí problém, který se dá lehce řešit. Přečtěte si jak.

  • Proč je dobré mít projekt na rekuperaci

    15.01.2019 WAFE s.r.o.

    Mezi nejdůležitější parametry systému řízeného větrání s rekuperací patří spolehlivost, tichý provoz, snadná údržba a minimální provozní náklady. Dnes lze na trhu najít spolehlivá zařízení, která z velké míry tyto parametry splní. Nesplní je ale sami o sobě. Spolehlivost systému větrání není závislá jen na jednotce samotné a nejčastější vady systému jsou způsobené chybnou instalací, nikoliv rekuperační jednotkou.

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu