Vodo-topo-plyn-odpady-instalatérství Praha - Daniel ŠENKÁR

79 (10 hodnocení)

+420 774 110 377

majitel

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Dodržení domluvených podmínek
77
Cena
74
Kvalita provedené práce
80
Rychlost
86
  • 100 od , 25.06.2020 07:33
    Za mě vše ok.
  • 100 od , 30.05.2020 11:11
    Pán Šenkár nám s profesionálnym prístupom opravil pokazené wc, komunikácia s ním je výborná a prácu odviedol odborne a rýchlo. Je vidno, že mu záleží na kvalite odvedenej práce. Určite využijem znovu.
  • 100 od , 30.10.2019 15:07
    Vse dle dohody a to i ve 3.h rano. Cena pekna stejne jako pristup pana majitele.Dekujeme Hradec.
  • 100 od , 23.08.2019 21:08
    Vše ok
  • 38 od , 27.02.2019 22:32
    Rozhodně nedoporučuji - problém nevyřešen (doporučil jen vyhodit kotel a koupit nový), drahé. O týden později přisel jiny plynař a vše vyřešil - a za nižší cenu.
  • 100 od , 25.02.2019 18:43
    Rychle, kvalitni a za předem dohodnutou cenu. Za mě doporučuji!
  • 10 od , 08.01.2019 14:11
    Nikdy víc!!!!!
  • 100 od , 18.09.2018 14:57
    Byla jsem velmi spokojená a mohu jen doporučit.Rychlé odstranění závady,pan instalatér přijel i o víkendu.Velmi příjemné jednání a i rozumná cena
  • 100 od , 17.09.2018 23:53
    Za mě v pořádku, kvalita, cena i rychlé dodání. Doporučuji.
  • 45 od , 16.08.2018 17:53
    Pan instalater Šenkár mi opravil poškozené potrubí a plynovod. Práce je kvalitně odvedena, ale bohužel VELMI PŘEDRAŽENÁ ! ! !

Kontakty a adresa

Vodo-topo-plyn-odpady-instalatérství Praha - Daniel ŠENKÁR

Otevírací hodiny

Po nonstop
Út nonstop Dnes
St nonstop
Čt nonstop
nonstop
So nonstop
Ne nonstop

NONSTOP

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu