kultury Památky ve správě MČ Praha 1 Činnosti Kultura Praha Nové Město Praha 1 Akce městské částiNematriční obřady Spolupořadatelství Činnost oddělení kultury Památky ve správě MČ Praha 1 ;
- Halogenové reflektory bez čidla a s čidlem - Skla a mřížky - Zahradní - Projekční - Nouzová- Metalhalogenická - Prachotěsná - Halogenové reflektory bez čidla a s čidlem - Skla a mřížky - Zahradní - Projekční - Nouzová - Reflektory s LED - Panely LED ;
mobilní evidenční systém určený k řízení a kontrole terénních pracovníků ve zdravotnictví ařízení a kontrole terénních pracovníků ve zdravotnictví a sociálních službách ;
DiS. Počet otvíraných studijních skupin ve školním roce 2016/17: 1 (40 studentů) Nabídka: absolutorium, absolvent získává titul DiS. Počet otvíraných studijních skupin ve školním roce 2016/17: 1 (40 studentů) ;
titul DiS. Počet otvíraných studijních skupin ve školním roce 2016/17: 1 Nabídka vzdělání VOŠ Prahatitul DiS. Počet otvíraných studijních skupin ve školním roce 2016/17: 1 ;
čištění skla, okenních rámů, svítících skříní, fasádních obkladů zařízení na ochranu před sluncem atdobsahu minerálů snížení statického náboje na minimum vhodný k čištění skla, okenních rámů, svítících ;
Zateplení ploché střechy Zateplení ploché střechy Provádíme rekonstrukce plochých střech jak vestřechy Praha Smíchov Praha 5 Provádíme rekonstrukce plochých střech jak ve variantě bez zateplení, tak ;
Restaurace U Lva Restaurace U Lva Naše restaurace je součástí penzionu, který se nachází verestaurace je součástí penzionu, který se nachází ve zrekonstruované historické zemědělské usedlosti v obci ;
Výroba croissantů Výroba croissantů Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodávámePekařské linky Předměřice nad Labem Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodáváme kompletní ;
Výroba dortů a muffinů ve formách Výroba dortů a muffinů ve formách Linky na výrobu dortů využívají ;
ve formách bez vík, které již umožňují stálý automatický provoz. Produkty Pekařské linky Předměřicepoloautomatické, ale i plně vybavené linky na klasický formový chléb pečený ve formách bez vík, které již umožňují stálý automatický provoz. ;
klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešnína výrobu klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešní době velmi vyhledávané. ;
Výroba trvanlivého pečiva Výroba trvanlivého pečiva Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobciPekařské linky Předměřice nad Labem Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodáváme ;
výraznou orientaci na samostatné vykonávání zejména gastronomických služeb ve všech oblastech. Provýraznou orientaci na samostatné vykonávání zejména gastronomických služeb ve všech oblastech. Pro ;
umožní absolventům uplatnit se ve výrobě, opravárenských provozech, servisech, stanicích technickéuplatnit se ve výrobě, opravárenských provozech, servisech, stanicích technické kontroly, měření ;
. Absolvent disponuje kompetencemi pro činnosti ve výrobních a opravárenských podnicích, veřejnýchslužbách a ve sféře živnostenského podnikání při výrobě, montáži, opravách a servisních činnostechstrojírenských výrobků, strojů a zařízení používaných ve strojírenství, stav Přehled oborů vzdělání skompetencemi pro činnosti ve výrobních a opravárenských podnicích, veřejných službách a ve sféřeživnostenského podnikání při výrobě, montáži, opravách a servisních činnostech strojírenských výrobků, strojů a zařízení používaných ve strojírenství, stav ;
samostatně a odpovědně pracovat ve všech typech provozních jednotek různých forem vlastnictví, nazávěrečné zkoušky samostatně a odpovědně pracovat ve všech typech provozních jednotek různých ;
roky. Obor vzdělání je koncipován jako tříletý a umožňuje získání všeobecných vě- domosti azískání nezbytné praxe stát soukromými podnikateli ve stravovacích službách. Přehled oborů vzdělání skoncipován jako tříletý a umožňuje získání všeobecných vě- domosti a manuálních dovedností kprofesionálnímu vykovávání povolání kuchař - číšník. Absolventi se mohou po získání nezbytné praxe stát soukromými podnikateli ve stravovacích službách. ;
rozšiřuje znalosti a intelektuální dovednosti, které žáci získali ve tříletém oboru vzdělánízískali ve tříletém oboru vzdělání. Odborné předměty jsou zaměřeny s ohledem na možné pracovní uplatnění v regionu. ;
. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladen důraz na rozvoj schopností aplikovat poznatky azískání kompetencí potřebných k úspěšnému zvládnutí podnikatelských aktivit. V průběhu přípravy ve ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu