Osvětlení restaurace Osvětlení restaurace Navrhneme Vám osvětlení do Vaší restaurace a připravímedo Vaší restaurace a připravíme tu nejvýhodnější cenovou nabídku. ;
Osvětlení hotelu Osvětlení hotelu Navrhneme Vám osvětlení pro Váš hotel a připravíme tunejvýhodnější cenovou nabídku. Nabídka svítidel Naše realizace Protivín Navrhneme Vám osvětlení pro Váš hotel a připravíme tu nejvýhodnější cenovou nabídku. ;
Osvětlení veřejných prostor Osvětlení veřejných prostor Navrhneme osvětlení veřejných prostor aosvětlení veřejných prostor a připravíme tu nejvýhodnější cenovou nabídku. ;
Rodinné domy Rodinné domy Navrhneme Vám osvětlení do Vašeho rodinného domu a připravíme turodinného domu a připravíme tu nejvýhodnější cenovou nabídku. ;
. Základní barva je žlutozelená, později žlutá, oranžově až světle červeně žíhaná, na sluneční straněvelmi mastná. Základní barva je žlutozelená, později žlutá, oranžově až světle červeně žíhaná, nazvýrazněné, živě červené líčko, nejčastěji „rozmyté“. Lenticely malé až střední. Žlutobílá, křehkáprvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. Nášsluneční straně zvýrazněné, živě červené líčko, nejčastěji „rozmyté“. Lenticely malé až střední ;
, pružná, zelenožlutá s červeným líčkem s nápadným pruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistencekonce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazuzúžený, lehce vlnitý. Hladká až mírně drsná, tenká, pružná, zelenožlutá s červeným líčkem s nápadnýmpruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistence, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
základní barvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování abarvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování atemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. Náš sortiment Nabídka jablek Synkov-Slemenoa chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. ;
Bohemia gold Bohemia gold Hladká, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnézáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
Synkov-Slemeno Jedlina Tenká, suchá, hladká, se základní barvou žlutou, s krycí barvou tmavě červenouBohemia red Bohemia red Tenká, suchá, hladká, se základní barvou žlutou, s krycí barvou tmavěčervenou, později rozmytou téměř po celém plodu, někdy se rzivými lenticelami. Šťavnatá, aromatická, navinule sladká, voňavá, krémové barvy. Sklizeň koncem září. Zralost počátkem listopadu. Skladovánínejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablek ;
, ojíněná, tenká, se základní barvou zelenožlutou, překrytou nafialově červeným líčkem. Chruplavá, jemnáMelodie Melodie Hladká, ojíněná, tenká, se základní barvou zelenožlutou, překrytou nafialověčerveným líčkem. Chruplavá, jemná, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
červenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchu plodu a s nápadnými tečkami. Středněžlutou, s krycí barvou jasně zářivě červenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchu, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově žlutou, s krycí barvou jasně zářivětuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinuláv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Náš ;
Jonagored Jonagored Kulovitě kuželovitý. Suchá, hladká, středně tlustá, lesklá, se základní barvouzeleně žlutou, překrytou červeným mramorováním. Křehká, jemná, velmi šťavnatá, nasládlá, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukuželovitý. Suchá, hladká, středně tlustá, lesklá, se základní barvou zeleně žlutou, překrytoučerveným mramorováním. Křehká, jemná, velmi šťavnatá, nasládlá, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň ;
, později lehce mastná, základní barvy zelenožluté, později žluté, s krycí tmavě červenou barvou, někdy, lesklá, později lehce mastná, základní barvy zelenožluté, později žluté, s krycí tmavě červenounejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídkabarvou, někdy rozmytě nanesenou po celém povrchu, s málo nápadnými, zastřenými, světle žlutými lenticely. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
pevná, zpravidla suchá, mírně lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později zlatožlutou. Středně. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách dostředně tenká, středně pevná, zpravidla suchá, mírně lesklá, se základní barvou zelenožlutou, pozdějilistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
žlutozelenou, později slámově žlutou, s krycí barvou karmínově jasně červenou, nanesenou rozmytě po celém, s krycí barvou karmínově jasně červenou, nanesenou rozmytě po celém povrchu plodu. Jemná, křehkázasahujícími polovinu plodu. Hladká, sušší, tlustá, tuhá, pružná, lesklá, se základní barvou zpočátkuaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, sušší, tlustá, tuhá, pružná, lesklá, se základní barvou zpočátku žlutozelenou, později slámově žlutou ;
zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou, později zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou, suchá až lehce mastná, tlustá, tuhá, pololesklá, místy ojíněná, se základní barvou zelenou, později. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jablek. Hladká, suchá až lehce mastná, tlustá, tuhá, pololesklá, místy ojíněná, se základní barvou zelenou ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu