, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídka. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách dolistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
až lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobřetemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře uskladněných plodů až do května i déle. ;
zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jablek, později zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
vestavbou, biodisky a membránového kompresoru (dmychadla). Dmychadlo je možno umístit ve vzdálenosti 10ma členem Asociace pro vodu ČR Popis procesu čištění dopadních vod STMH: Čistírna odpadních vod STMHžije svým vlastním životem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látekobsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek apotřebných povolení k realizaci – postačí udělení plné moci Výkopové práce Výrobu, dopravu a montáž ČOV ;
dosazovákem) sestává z kulové plastové (PE) nádrže, osazené technologickou nerezovou vestavbou, biodisky aStählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních vod a členemvlastním životem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených vodpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek a dobřerealizaci – postačí udělení plné moci Výkopové práce Výrobu, dopravu a montáž ČOV Zaškolení obsluhy ;
, biodisky a membránového kompresoru (dmychadla). Dmychadlo je možno umístit ve vzdálenosti 10m od vlastnívod a členem Asociace pro vodu ČR Popis procesu čištění dopadních vod STMH: Čistírna odpadních vodSTMH žije svým vlastním životem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látekobsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek aodpadních vod STMH tzv. "na klíč": nalezení optimální koncepce řešení odkanalizování a způsobu čištění ;
, biodisky a membránového kompresoru (dmychadla). Dmychadlo je možno umístit ve vzdálenosti 10m od vlastnívod a členem Asociace pro vodu ČR Popis procesu čištění dopadních vod STMH: Čistírna odpadních vodSTMH žije svým vlastním životem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látekobsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek aSTMH tzv. "na klíč": nalezení optimální koncepce řešení odkanalizování a způsobu čištění použitých vod ;
) sestává z monolitické železobetonové nádrže, osazené technologickou nerezovou vestavbou, biodisky avíce jak 30letým vývojem čistíren odpadních vod a členem Asociace pro vodu ČR Popis procesu čištěnídvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistícímikroorganismy, a také absenci toxických látek a dobře sedimentující aktivovaný kal Prvním stupněmodkanalizování a způsobu čištění použitých vod z jednotlivých objektů, živností, firem a obcí dle ;
pepřovníku černého (Piper nigrum). Rozdíl spočívá ve způsobu sklízení a úpravě plodů. Pepř černý jetaké známý jako "král koření" nebo jako "černé zlato" a je nejpoužívanějším a nejdůležitějším kořenímna světě a je také považován za základní koření v masných výrobcích. Pepř se užívá celý, mletý, drcený anebo ve směsích. Používá se při přípravě jídel z masa a ryb, zeleninových, houbových avaječných pokrmů, a to jak studených tak i teplých. Je součástí nálevů a suchých směsí koření. Velký význam ;
Feferonky sušené Feferonky sušené Všechny druhy chilli papriček původně pochází z jižní a střední. Koření Koření jednodruhové Větřkovice Všechny druhy chilli papriček původně pochází z jižní a ;
Česnek medvědí Česnek medvědí Medvědí česnek nebo také lesní česnek je zdravá a chutná bylinka. Jeho výrazná vůně, kořeněná chuť a léčivé účinky jsou známé již tisíce let. Naši předkové jej hojněvyužívali v kuchyni a při léčbě mnoha onemocnění. Vhodný do salátů, pomazánek, polévek, těstovin i kmedvědím česnekem a kuchtík s medvědím česnekem baby. Pomáhá proti bolestem hlavy, křečím, astmatu, posiluje imunitu a mnoho dalšího. Koření Koření jednodruhové Větřkovice Medvědí česnek nebo také lesní ;
, které jsou určeny na smažení. Obalovací směs dodá pokrmům křupavý obal a zlatavou barvu. Tato směsobsahující mimo jiné i sezamové semínko se skvěle hodí na obalování kuřecího masa, zeleniny a ryburčeny na smažení. Obalovací směs dodá pokrmům křupavý obal a zlatavou barvu. Tato směs obsahujícímimo jiné i sezamové semínko se skvěle hodí na obalování kuřecího masa, zeleniny a ryb. ;
masitým a zeleninovým jídlům. Používá se celé nebo drcené. Na steaky, grilovaná a pečená masa, sýry a doVětřkovice Pikantní pepřové koření je vhodné k masitým a zeleninovým jídlům. Používá se celé nebo drcené. Na steaky, grilovaná a pečená masa, sýry a do utopenců. Jedná se o směs, kterou lze použít jako dekorativní koření. ;
Houbový bujón Houbový bujón Houbový bujón dodá chuť a vůni po houbách při přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění vedodá chuť a vůni po houbách při přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleninynebo pro přípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění ve vodě dodá Vašim jídlům skvělou chuť během několika minut. ;
Bujón hovězí bez glutamanu Bujón hovězí bez glutamanu Hovězí bujón dodá chuť a vůni po hovězím masepři přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček azeleninu. Bujóny Bujóny Větřkovice Hovězí bujón dodá chuť a vůni po hovězím mase při přípravě Vašichjídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček a polévek. Bujón navíc ;
Bujón kuřecí Bujón kuřecí Kuřecí bujón dodá chuť a vůni po kuřecím mase při přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštěnítěstoviny, zvěřinu nebo dušenou zeleninu. Bujóny Bujóny Větřkovice Kuřecí bujón dodá chuť a vůni popřípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění ve vodě dodá Vašim jídlům skvělou chuť během několika minut ;
nejrozšířenějších a nejznámějších pokrmů po celém světě. Oblíbené jsou zejména pro snadnou přípravu aširoké možnosti použití. Noky jsou prastarého původu a připravují se z různých druhů mouk, ať už znejrozšířenějších a nejznámějších pokrmů po celém světě. Oblíbené jsou zejména pro snadnou přípravu aširoké možnosti použití. Noky jsou prastarého původu a připravují se z různých druhů mouk, ať už z ;
Těstoviny kolínka Těstoviny kolínka Kolínka nebo-li chifferini jsou malé, krátké, zahnuté a duté. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. Těstoviny TěstovinyVětřkovice Kolínka nebo-li chifferini jsou malé, krátké, zahnuté a duté těstoviny specifického tvaru. Jednáse o univerzální druh těstovin vhodné k použití do řady jídel. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu