zvýrazněné, živě červené líčko, nejčastěji „rozmyté“. Lenticely malé až střední. Žlutobílá, křehká. Žlutobílá, křehká, velmi šťavnatá, dosti jemná, po rozkrojení málo hnědne. Chuť je sladce navinulá až ;
zeleně žlutou, překrytou červeným mramorováním. Křehká, jemná, velmi šťavnatá, nasládláčerveným mramorováním. Křehká, jemná, velmi šťavnatá, nasládlá, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň ;
rozmytě nanesenou po celém povrchu, s málo nápadnými, zastřenými, světle žlutými lenticely. Křehká. Křehká, jemná, poměrně šťavnatá, navinule sladká, málo aromatická, dobrá, bílá, místy lehce ;
povrchu plodu. Jemná, křehká, chruplavá, středně šťavnatá, nasládle navinulá, dobrá až dosti dobrá, s krycí barvou karmínově jasně červenou, nanesenou rozmytě po celém povrchu plodu. Jemná, křehká ;
lenticely. Jemnozrná, křehká, šťavnatá, sladce navinulá, lehce aromatická, dobrá, zpočátkuobroubenými lenticely. Jemnozrná, křehká, šťavnatá, sladce navinulá, lehce aromatická, dobrá, zpočátku ;
Výroba batonu Výroba batonu Pšeničný chléb typu baton je pro obyvatele evropské části RuskéPředměřice nad Labem Pšeničný chléb typu baton je pro obyvatele evropské části Ruské federace ;
zařízení je možné dodat poloautomatické, ale i plně vybavené linky na klasický formový chléb pečenýpoloautomatické, ale i plně vybavené linky na klasický formový chléb pečený ve formách bez vík, které již umožňují stálý automatický provoz. ;
sázeného chleba je chléb osazen přímo na pás pece Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem Uvýrobních linek určených k výrobě volně sázeného chleba je chléb osazen přímo na pás pece ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu