• Čistírna odpadních vod od Hellstein šetří přírodu i rodinnou peněženku

    Čistírna odpadních vod od Hellstein šetří přírodu i rodinnou peněženku

    20.02.2019 Hellstein - čističky odpadních vod

    Rodinná firma Hellstein z Kopřivnice dodává nejúčinnější ekologickou technologii na čistění odpadních vod pro domácnosti a průmysl už dvacet let. Jedinečný systém oceňují zákazníci u nás i po celém světě. Není divu. Hellstein vyvíjí a vyrábí vlastní zařízení, které nevyžaduje žádnou údržbu. Snižuje tak roční náklady domácností o desítky tisíc korun a přečištěnou vodu lze navíc bez problémů znovu využít. A kdo nevěří, ať se přijede podívat do skladů v Šenově nebo v Kolíně, kde se každý může přesvědčit a nechat si navrhnout čistírnu na míru.

  • ALOXXI CZ

    ALOXXI CZ

    18.03.2020 ALOXXI CZ

    Get Style s.r.o.: jsme výhradním distributorem americké vlasové kosmetiky Aloxxi v ČR. Nabízíme vlasovou kosmetiku Aloxxi profesionálům do salonů a klientům produkty přes náš e-shop. Našim cílem je především zabezpečení úspěchu partnerských salonů. Nedílnou součástí tohoto závazku je vzdělávání. V rámci vzdělávání se řídíme pravidlem, podobném jako v módním průmyslu-nejlepší kousek je ten, který je šitý na míru. Startovací kity, věrnostní program i benefity nabízíme pro dosažení týmového úspěchu a jedinečných potřeb Vašeho salonu.

  • Nový HR systém od Alveno ulehčí personalistům práci

    Nový HR systém od Alveno ulehčí personalistům práci

    24.03.2021 Alveno – docházkový systém

    Práce personalistů může na první pohled vypadat jako příjemné povídání se zajímavými lidmi, ale nenechte se mýlit. Po rozhovorech totiž přichází další část. Pro okolí často neviditelná, přesto ale náročná, práce. Administrativa a papírování. Smlouvy, dodatky k nim a další dokumenty. A právě s jejich správou vám pomůže nový HR systém Alveno.

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu