Alveno – docházkový systém

Docházkový systém Alveno – Nejlehčí evidence docházky od začátku až napořád

0 (0 hodnocení)

+420 734 102 652

Rychlý kontakt na obchodní oddělení

Nový HR systém od Alveno ulehčí personalistům práci

24.03.2021 - Práce personalistů může na první pohled vypadat jako příjemné povídání se zajímavými lidmi, ale nenechte se mýlit. Po rozhovorech totiž přichází další část. Pro okolí často neviditelná, přesto ale náročná, práce. Administrativa a papírování. Smlouvy, dodatky k nim a další dokumenty. A právě s jejich správou vám pomůže nový HR systém Alveno.

Malé představení systému Alveno

Synonymem Alveno je aktuálně docházkový systém a s tím spojené další služby jako jsou přístupové systémy a biometrické čtečky. Docházkový systém prochází pravidelnou aktualizací, a tak stále drží krok se Zákoníkem práce a jeho novinkami. Spolu se systémem na evidenci docházky získáte také podporu, která vám bude stále k dispozici v čase 8:00-12:00 a 13:00-15:00.

Svou docházku máte stále online, jedná se totiž o cloudový docházkový systém. Nemusíte nic instalovat a aplikace se automaticky aktualizuje. Dostane se do ní odkudkoliv a z jakéhokoliv zařízeni. Je responzivní pro PC, tablet i mobilní telefon.

Cloud HR software

Úplnou novinkou, která se brzy odhalí je nový HR systém. Můžete se rozloučit se štosy a šanony plných smluv. Zapomeňte na stres, zda máte vše evidované a nezapomněli jste některému zaměstnanci prodloužit smlouvu. Podobně jako se evidence docházky přesunula z papírové do elektronické podoby, přicházíme s podobným řešením pro evidenci smluv.

Nový moderní cloud HR software zvládne s asistencí personalisty to, co dříve bloček, kartotéka, složky v počítači, šanony apod. dohromady. Při nástupu nového zaměstnance personalista vytvoří v databázi nový profil. Ten je vytvořen v konkrétní pracovní skupině, i tak není problém si všechny zaměstnance firmy zobrazit v abecedním či jiném pořadí.

Jednoduše zde evidujete i zapůjčené vybavení jednotlivým zaměstnancům. Zakliknete, jaké vybavení má půjčené a přiřadíte k nim předávací protokoly. Stejně tak to funguje i se školeními a kurzy. S dokumenty navíc můžete pracovat odkudkoliv a přístup k nim může mít kdokoliv, komu to povolíte. O tom totiž také rozhodujete sami.

Už žádné včas neprodloužené smlouvy a dokumenty po splatnosti

Už nemusíte hlídat data. Skončilo přepisování do kalendáře a stres z toho, zda jste na něco nezapomněli. Systém si totiž vše pamatuje sám. Až bude vhodný čas, tak se vás na smlouvy zeptá a připomene je. Vy si můžete zvolit, kdy chcete konec zkušební doby či jiné datum připomenout. Zda to bude týden dopředu nebo měsíc, je už jen na vás.

Systém by měl přijít na trh v první polovině roku 2021. Nezapomeňte proto sledovat Alveno.cz ať vám tato skvělá novinka neuteče.

Autor:


Klíčová slova

docházkový systém hr systém hr cloud software přístupový systém

Fotogalerie k článku

HR systém od Alveno

fotografie 1/1 - HR systém od Alveno - Alveno brzy vypustí do světa nový HR cloud software, který usnadní práci personalistům.

Kontakty a adresa

Alveno – docházkový systém

Otevírací hodiny

Po 08 - 12 13 - 15
Út 08 - 12 13 - 15
St 08 - 12 13 - 15
Čt 08 - 12 13 - 15
08 - 12 13 - 15 Dnes

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu