Koláčková Dita MVDr.

98 (29 hodnocení)

+420 604 715 276

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
99
Přístup lékaře
100
Odbornost
99
Ordinační doba, délka čekání
95
  • 100 od , 07.06.2022 13:08
    Velice milá, vše vysvětlí, poradí mohu jen doporučit velká spokojenost
  • 100 od , 21.08.2020 19:01
    Výborná doktorka, ochotná, profesionální, milé chování jak ke zvířatům, tak k majitelům. Rádi půjdeme znova. :-)
  • 100 od , 03.06.2019 12:29
    Profesionální přístup a ochota. Zatím nikdy žádný problém.
  • 100 od , 11.12.2017 17:37
    Vynikající veterinářka. Vše vysvětlí, pro své pacienty udělá maximum.
  • 90 od , 31.08.2017 07:34
    Velmi příjemný a profesionální přístup paní doktorka je milá a vstřícná, doporučuji.
  • 100 od , 20.08.2017 19:11
    Paní MVDr. Dita Koláčková roky "pečuje" o moji chovatelskou stanici Arcita a s její odborností i přístupem jsem vždy velice spokojena. Upřimně doporučuji všem, co milují svého pejska, kočičku, atd.
  • 100 od , 25.04.2017 09:50
    Velice jsme spokojení, pani doktorka je moc šikovná a ochotná. Doporučuji
  • 100 od , 08.02.2017 13:26
    Vše na "výbornou".
  • 95 od , 11.01.2017 14:55
    Kastrace staršího pejska, super!
  • 92 od , 12.07.2016 12:07
    Velmi spokojen….:-)
  • 95 od , 02.07.2016 06:29
    Paráda
  • 100 od , 01.06.2016 08:41
    Spokojenost na 100%! Bezvadný přístup, odborná peče bez pochybení!
  • 100 od , 28.05.2016 17:09
    Paní doktorku mohu všem mile doporučit. Velmi vstřícná a laskavá paní. Vše Vám vysvětlí. Nemohu si stěžovat.
  • 100 od , 20.05.2016 12:59
    Vždy ochotná a milá. Jsme velice spokojeni.
  • 100 od , 25.04.2016 16:22
    Paní doktorka je skvělá, profesionální a velmi ochotná. Doporučuji!!!
  • 95 od , 15.04.2016 06:50
    Správný člověk na správném místě. Ochotná, příjemná a hlavně laskavá ke zvířátkům i majitelům. Vřele doporučuji.
  • 95 od , 25.03.2016 20:19
    Velmi jsme spokojeni, léčí, pomáhá a není jak jinde, kde z vás tahají jen peníze.
  • 100 od , 04.01.2016 22:32
    Super doktorka na pravém místě. Super přístup, ochota ošetřit i mimo pracovní dobu. Já mohu jen poděkovat této doktorce zvířátek a musím jen vřele všem doporučit. Moc děkuji.
  • 95 od , 04.12.2015 12:38
    Paní doktorka je výborná, jsme s ní velmi spokojeni.
  • 100 od , 04.09.2015 15:00
    Naše fenka po kastraci krásně a brzy zahojená. Dobře provedená práce, děkujeme!

Kontakty a adresa

Koláčková Dita MVDr.
  • Hořesedly 30, 270 04 Hořesedly-Bukov
    okres Rakovník, Středočeský kraj
  • +420 604 715 276
  • d.kolackova@seznam.cz

Otevírací hodiny

Po 16 - 18
Út 10 - 11 16 - 18
Čt 16 - 18
16 - 18 Dnes
So 10 - 11

St. nejsou ord. hodiny bez obj.

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu