Ověřená firma

ORDINACE ALENIKA, s.r.o. - MUDr. Alena Bicanová

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost pro Písek a okolí.

93 (12 hodnocení)

+420 382 219 196

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
92
Přístup lékaře
95
Odbornost
94
Ordinační doba, délka čekání
91
  • 95 od , 06.03.2019 07:28
    Naprostá spokojenost. Paní doktorka i sestřička milé, trpělivé a hodné.
  • 100 od , 16.11.2018 13:01
    Naprostá spokojenost, přístup paní doktorky i sestřičky naprosto úžasný. A prostředí příjemné.
  • 95 od , 02.10.2018 12:24
    Spokojenost, příjemná paní doktorka i sestřička.
  • 100 od , 12.10.2017 12:41
    Jsem spokojený.
  • 100 od , 17.02.2017 06:31
    Perfektní přístup a odborné znalosti.
  • 100 od , 12.12.2016 20:51
    Paní doktorka i paní sestřička jsou velmi milé, poradí, pomůžou.
  • 98 od , 30.10.2016 17:17
    Paní doktorka i sestřička velice milé a příjemné. Vždy poradí, nechvátají a nedávají zbytečně antibiotika.
  • 40 od , 09.03.2016 19:18
    Byla jsem u paní doktorky jednou a už vím, že bych tam víckrát nešla. Paní doktorka se sice snažila být příjemná, ale moc jí to nešlo.
  • 100 od , 12.01.2016 11:42
    Velmi milý, individuální a profesionální přístup paní doktorky i sestřičky.
  • 95 od , 31.01.2015 17:13
    Velmi pěkný přístup k dětem, odbornost a ne jen samá antibiotika. Paní doktorka i sestřička rádi pomohou při jakékoliv otázce.
  • 98 od , 10.11.2014 09:08
    Máme s paní doktorkou ty nejlepší zkušenosti, oceňuji její odbornost, zkušenost, vstřícnost a velmi milý přístup k dětem.
  • 95 od , 07.10.2014 13:12
    Paní doktorka velmi milá, profesionální, dobrá diagnostička, nepředepisuje zbytečně antibiotika. Příjemná a schopná sestra.

Kontakty a adresa

ORDINACE ALENIKA, s.r.o. - MUDr. Alena Bicanová
  • Nádražní 1168/18, 397 01 Písek-Budějovické Předměstí
    okres Písek, Jihočeský kraj
  • +420 382 219 196

Ordinační hodiny:

Po 7:30 - 10:30 13 - 18
Út 7:30 - 10:30 13 - 14
St 7:30 - 10:30 13 - 15
Čt 7:30 - 10:30 13 - 15
7:30 - 10:30
So zavřeno
Ne zavřeno Dnes

Každý den od 10:30 do 11:30 pro objednané

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu