Vosátková Marie MUDr. - ambulantní pediatrie

74 (12 hodnocení)

+420 385 347 315

Main

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
72
Přístup lékaře
85
Odbornost
80
Ordinační doba, délka čekání
60
  • 100 od , 21.03.2018 08:35
    Za mě 100%.
  • 23 od , 02.03.2017 14:02
    Paní doktorka je fajn, ale sestra je někdy náladová jako počasí - už jsem se tedy setkala s daleko lepším a vlídnějším přístupem.
  • 100 od , 09.02.2017 10:26
    Výborně.
  • 72 od , 14.11.2016 17:44
    Pani doktorka, a to jsme jich už několik vystřídali, je bez pochyby, jedna z nejlepších. Má opravdu profesionální a hlavně lidsky přistup k dětem. Nemá prostě konkurenci.
  • 62 od , 18.04.2016 10:24
    Sestřička i paní doktorka jsou velice milé. Zacházení s miminkem je něžné. Ale i přes snahu je prostředí čekárny i ordinace neútulné, v poradně pro malé děti je čekací doba skoro i 2 hodiny...
  • 100 od , 11.02.2016 18:02
    výborné
  • 95 od , 16.10.2015 00:06
    Výborně
  • 90 od , 13.10.2015 10:34
    S paní doktorkou jsem moc spokojená, nenechá nic náhodě a než dá antibiotika, důkladně vyšetří. I sestřička je moc příjemná, milá a velice ochotná. Nemohla jsem si přát lepší doktorku pro své děti.
  • 65 od , 25.06.2015 08:15
    Paní doktorka je nepochybně velmi hodná a milá paní. Někdy mi až přijde, že se o děti stará s až mateřskou láskou. Jediným velkým nedostatkem je zde doba čekání (chodí sem děti z celého Máje).
  • 82 od , 10.06.2015 10:18
    Opravdu dobrá lékařka.
  • 18 od , 26.01.2015 09:46
    Je to na nic.
  • 85 od , 09.12.2014 09:31
    Chodím k paní doktorce rok, je moc příjemná, milá, a nenechá nic náhodě. Milé prostředí, dobře se zde parkuje, v budově je lékárna. Velmi doporučuji!!! Irena Krigarová

Kontakty a adresa

Vosátková Marie MUDr. - ambulantní pediatrie

Otevírací hodiny

Po 8 - 12
Út 8 - 11 12:30 - 14
St 12:30 - 16:45 Dnes
Čt 8 - 11 12:30 - 14
8 - 11

poradna pro zdravé kojence: úterý 12.30-14.00 čtvrtek 12.30-14.00

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu