Oční klinika Horní Počernice, s.r.o.

Specializovaná oční vyšetření pro děti i dospělé, laserové operace očí, kosmetické chirurgické zákroky.

98 (26 hodnocení)

+420 281 865 664

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
97
Přístup lékaře
100
Odbornost
99
Ordinační doba, délka čekání
97
  • 98 od , 16.01.2023 10:48
    Díky laserové operaci na této klinice mám 0 dioptrií, jsem spokojená s lékařem a personálem.
  • 88 od , 12.08.2022 15:06
    Příjemný personál a hezké prostředí…
  • 100 od , 29.06.2022 20:16
    Lékaře a pěkné prostředí kliniky hodnotím kladně.
  • 100 od , 10.05.2022 19:31
    Děkuji za další dobrou prohlídku.
  • 100 od , 16.02.2022 13:21
    Pěkné, čisté prostředí na úrovni.
  • 100 od , 08.12.2021 19:30
    Pěkná ordinace. Sestra jak kdy, ale doktor příjemnej a oči ošetřuje pečlivě.
  • 100 od , 06.10.2021 19:19
    Doporučuji, pěkné a čisté prostředí.
  • 100 od , 20.07.2021 16:14
    Jsem rád, že jsem si kvůli očním problémům zašel sem.
  • 100 od , 28.01.2021 18:14
    Kliniku doporučuji, jedno z těch lepších míst.
  • 100 od , 22.07.2020 18:44
    Doporučuju.
  • 100 od , 22.04.2020 19:10
    Doporučuji, jsou tu dobře vybaveni.
  • 100 od , 26.02.2020 20:46
    Dobří doktoři. Doporučuju.
  • 100 od , 27.11.2019 20:10
    Jsem se vším spokojen, jejich lékaři jsou OK.
  • 100 od , 17.09.2019 10:29
    Jsem opravdu moc spokojen s péčí, kterou mi zde věnuje jak lékař, tak i sestra.
  • 100 od , 23.07.2019 21:04
    Doporučuji jak k prohlídkám, tak k operaci, mě se osvědčili.
  • 100 od , 15.05.2019 21:31
    Doporučuji. Mám to kousek ale jsou zde doktoři, kteří několikrát pomohli.
  • 100 od , 27.02.2019 20:09
    Od prvopočátku, kdy se mi začal zhoršovat zrak jsem tu a neměnil bych. Starají se dobře. A mám je kousek od bydliště.
  • 100 od , 17.10.2018 11:58
    Mám tu už několikátou kontrolu očí v pořadí a jsem furt spokojen. Operace byla super a rozhodně bych šel na takový zákrok znovu a rád.
  • 100 od , 31.07.2018 20:35
    Oční klinika mi vyšla časově vstříc a jsem spokojená, že jsem k ni zašla na operaci kde bylo vše v pořádku. 
  • 100 od , 05.06.2018 20:37
    Měla jsem na obou očích -5,5 dioptrie a po prodělání zákroku nemám žádné, proto bych kliniku doporučila.

Kontakty a adresa

Oční klinika Horní Počernice, s.r.o.

Otevírací hodiny

Po 8 - 12 13 - 17
Út 8 - 12 13 - 16
St 8 - 12 13 - 16:30
Čt 8 - 12 13 - 16
8 - 13:30 Dnes

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu