pravidlo 80/20 nebo Matice GE jsou klíčovým základem pro správné rozhodování a plánování v byznysu. PESTEpřipravit v rámci strategického řízení. Bostonská matice (BCG) je nástroj pro hodnocení portfolia produktůpravidlo 80/20 poukazuje na to, že 80 % výsledků pochází z 20 % klíčových příčin – v marketingu častopro tvorbu marketingových strategií, plánování růstu a efektivní řízení portfolia. V rámci našichrozhodování a plánování v byznysu. PESTE analýza (někdy také PESTLE) slouží k hodnocení vnějšího ;
) Ikigai je japonský koncept, který v sobě spojuje vášeň, poslání, profesi a to, co svět potřebuje. Pomáhá lidem najít hlubší smysl života i práce a přivádí je k rovnováze mezi tím, co milují, v čemvynikají, za co mohou být placeni a co má hodnotu pro ostatní. V podnikání i osobním rozvoji je Ikigaipodporuje lidi v tom, aby objevili své silné stránky, identifikovali vlastní přínos okolí a skloubilisituaci, prozkoumat různé možnosti a konkrétně naplánovat kroky k dosažení výsledku. V kombinaci s ;
sortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrhumožňuje pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrh odpovídající linky. ;
klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešnína výrobu klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešní době velmi vyhledávané. ;
Výroba trvanlivého pečiva Výroba trvanlivého pečiva Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobciPekařské linky Předměřice nad Labem Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodáváme ;
roky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, mápřípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, má výraznou orientaci na ;
roky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, mároky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, má ;
vzdělávání je 4 roky. Absolvent je kvalifikovaný samostatný pracovník v oblasti strojního obrábění na, seřizování, obsluhu a údržbu číslicově řízených a konvenčních obráběcích strojů. Má znalosti vDélka vzdělávání je 4 roky. Absolvent je kvalifikovaný samostatný pracovník v oblasti strojníhoznalosti v tvorbě technické dokumentace, navrhování technologických postupů pro výrobu součástí, vytváření programů pro obráběcí stroje. ;
3 roky. Žák se orientuje v celé oblasti obchodu a je připraven po vykování závěrečné zkouškyDélka vzdělávání je 3 roky. Žák se orientuje v celé oblasti obchodu a je připraven po vykování ;
podnikateli v opravárenských službách. Přehled oborů vzdělání s výučním listem Rokycany Plzeňské Předměstístrojů. Absolventi se mohou po získání nezbytné praxe stát soukromými podnikateli v opravárenských službách. ;
. Absolventi se mohou po získání nezbytné praxe stát soukromými podnikateli v lesní výrobě a těžbě. Přehledpraxe stát soukromými podnikateli v lesní výrobě a těžbě. ;
. Odborné předměty jsou zaměřeny s ohledem na možné pracovní uplatnění v regionu. Přehled oborů vzdělánízískali ve tříletém oboru vzdělání. Odborné předměty jsou zaměřeny s ohledem na možné pracovní uplatnění v regionu. ;
. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladen důraz na rozvoj schopností aplikovat poznatky aa psychologie na konkrétní situace v podniku. Přehled oborů vzdělání vzdělání nástavbového studiazískání kompetencí potřebných k úspěšnému zvládnutí podnikatelských aktivit. V průběhu přípravy ve, účetnictví, písemné a elektronické komunikace, práva, managementu a marketingu a psychologie na konkrétní situace v podniku. ;
potřebných k úspěšnému zvládnutí podnikatelských aktivit. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladenelektronické komunikace, práva, managementu a marketingu a psychologie na konkrétní situace v podnikuzvládnutí podnikatelských aktivit. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladen důraz na rozvoj, práva, managementu a marketingu a psychologie na konkrétní situace v podniku. ;
koblih (F30 , F50) • jsme přímo český výrobce, rychlý servis fritéz a díly skladem Vyrábíme a dodávámekoše + odkapávací plech • velikost fritézy na 30 nebo 50 koblih (F30 , F50) • jsme přímo český výrobce, rychlý servis fritéz a díly skladem ;
elektronicky z klávesnice • nový software, upravená automatika • jsme přímo český výrobce, rychlý servis fritéz a díly na fritézy skladempojezd odkapávacího plechu • kynárna řízena elektronicky z klávesnice • nový software, upravenáautomatika • jsme přímo český výrobce, rychlý servis fritéz a díly na fritézy skladem Vyrábíme a ;
servis - návrh, výroba, montáž, servis • český výrobce sil Vyrábíme a dodáváme Moučné hospodářství, prosévačky, klapky, vibrátory, dmychadla • komplexní servis - návrh, výroba, montáž, servis • český výrobce sil ;
• komfortní ovládání kynárny v úrovni očí • bezpečnostní sklo s fólií, nerozsype se • snadný servisní• komfortní ovládání kynárny v úrovni očí • bezpečnostní sklo s fólií, nerozsype se • snadný servisní ;
• provedení na 230 V i 400 V • zakrytované topné těleso, snadné čištění vany • odklápěcí víko s panty• elektronicky řízené topení, snadná obsluha • provedení na 230 V i 400 V • zakrytované topné těleso ;
dlouholetou praxí v oboru. Vyrábíme a dodáváme Zakázková výroba Litomyšl Město Zajišťujeme vývojZakázková výroba, repase zařízení Zakázková výroba, repase zařízení Zajišťujeme vývoj, výrobu "napotravinářských zařízení. Disponujeme vlastním konstrukčním oddělením, výrobními prostory a vyškolenými odborníky s dlouholetou praxí v oboru. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu