pevná, zpravidla suchá, mírně lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později zlatožlutou. Středněstředně tenká, středně pevná, zpravidla suchá, mírně lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později ;
zasahujícími polovinu plodu. Hladká, sušší, tlustá, tuhá, pružná, lesklá, se základní barvou zpočátku, se slabší příjemnou vůní, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinci, sušší, tlustá, tuhá, pružná, lesklá, se základní barvou zpočátku žlutozelenou, později slámově žlutou, chruplavá, středně šťavnatá, nasládle navinulá, dobrá až dosti dobrá, se slabší příjemnou vůní ;
Gloster Gloster Vysoce kuželovitý až zvonkovitý, se širokými žebry až do stopešné části. Hladká, suchá až lehce mastná, tlustá, tuhá, pololesklá, místy ojíněná, se základní barvou zelenou, pozdějiSynkov-Slemeno Jedlina Vysoce kuželovitý až zvonkovitý, se širokými žebry až do stopešné části. Hladká, suchá až lehce mastná, tlustá, tuhá, pololesklá, místy ojíněná, se základní barvou zelenou ;
životnost čistírny hygienicky bezproblémový provoz, žádná manipulace s česlicovým košem ani skonstrukce vnitřní vestavby se zvláštními výhodami, robustní vnější odolný tvar s nízkou hmotnostíběžných jednostupňových čistíren avšak s tím rozdílem, že aktivovaný kal lépe sedimentuje (snáze se, že těleso nosiče se nezanáší - nekolmatuje. Třetí stupeň tak výhodně zajišťuje to, co je na čistírněspuštění ČOV, příp. provozování Servisní podpora: vyškolený servisní technik se s Vámi spojí ;
životnost čistírny hygienicky bezproblémový provoz, žádná manipulace s česlicovým košem ani skonstrukce vnitřní vestavby se zvláštními výhodami, robustní vnější odolný tvar s nízkou hmotnostíběžných jednostupňových čistíren avšak s tím rozdílem, že aktivovaný kal lépe sedimentuje (snáze se, že těleso nosiče se nezanáší - nekolmatuje. Třetí stupeň tak výhodně zajišťuje to, co je na čistírněspuštění ČOV, příp. provozování Servisní podpora: vyškolený servisní technik se s Vámi spojí ;
atd.) velmi dlouhá životnost čistírny hygienicky bezproblémový provoz, žádná manipulace s česlicovým) nezvykle jednoduchá konstrukce vnitřní vestavby se zvláštními výhodami, robustní vnější odolnýsedimentuje (snáze se odděluje od vyčištěné vody). Třetím stupněm čištění je čištění aerobnímifiltru avšak s výhodou, že těleso nosiče se nezanáší - nekolmatuje. Třetí stupeň tak výhodně zajišťujeZaškolení obsluhy a spuštění ČOV, příp. provozování Servisní podpora: vyškolený servisní technik se s ;
dlouhá životnost čistírny hygienicky bezproblémový provoz, žádná manipulace s česlicovým košem ani sjednoduchá konstrukce vnitřní vestavby se zvláštními výhodami, robustní vnější odolný tvar s nízkouse odděluje od vyčištěné vody). Třetím stupněm čištění je čištění aerobními mikroorganismy přisedlýmivýhodou, že těleso nosiče se nezanáší - nekolmatuje. Třetí stupeň tak výhodně zajišťuje to, co je naa spuštění ČOV, příp. provozování Servisní podpora: vyškolený servisní technik se s Vámi spojí ;
.) velmi dlouhá životnost čistírny hygienicky bezproblémový provoz, žádná manipulace s česlicovým košem anijednoduchá konstrukce vnitřní vestavby se zvláštními výhodami, robustní vnější odolný tvar s nízkousedimentuje (snáze se odděluje od vyčištěné vody). Třetím stupněm čištění je čištění aerobnímifiltru avšak s výhodou, že těleso nosiče se nezanáší - nekolmatuje. Třetí stupeň tak výhodnězáruční a pozáruční servis Servisní podpora: vyškolený servisní technik se s Vámi spojí, identifikuje ;
.) velmi dlouhá životnost čistírny hygienicky bezproblémový provoz, žádná manipulace s česlicovým košem anijednoduchá konstrukce vnitřní vestavby se zvláštními výhodami, robustní vnější odolný tvar s nízkousedimentuje (snáze se odděluje od vyčištěné vody). Třetím stupněm čištění je čištění aerobnímifiltru avšak s výhodou, že těleso nosiče se nezanáší - nekolmatuje. Třetí stupeň tak výhodněpozáruční servis Servisní podpora: vyškolený servisní technik se s Vámi spojí, identifikuje závadu a ;
bezproblémový provoz, žádná manipulace s česlicovým košem ani s přebytečným kalem velmi nízké provoznínáklady, nepatrná elektrická energie nezvykle jednoduchá konstrukce vnitřní vestavby se zvláštnímiavšak s tím rozdílem, že aktivovaný kal lépe sedimentuje (snáze se odděluje od vyčištěné vody). Třetímkole – biokontaktoru), obdobně jako na zemním filtru avšak s výhodou, že těleso nosiče se nezanášítechnik se s Vámi spojí, identifikuje závadu a bude se snažit opět zajistit bezproblémový provoz čistírny ;
na světě a je také považován za základní koření v masných výrobcích. Pepř se užívá celý, mletý, drcený anebo ve směsích. Používá se při přípravě jídel z masa a ryb, zeleninových, houbových amá také při výrobě kořenících směsí a v konzervárenském průmyslu. Přidává se do kořeněných láků atrvanlivých salámů. Vyskytuje se v kořenící směsi na salátovou zálivku. Pepř výrazně stimuluje funkcipovažován za základní koření v masných výrobcích. Pepř se užívá celý, mletý, drcený anebo ve směsích ;
. Tyto odrůdy se vyvinuly nebo byly vypěstovány postupně buď náhodou, nebo cíleně tak, aby vyhovovalyodrůd. Tyto odrůdy se vyvinuly nebo byly vypěstovány postupně buď náhodou, nebo cíleně tak, aby ;
hlavnímu jídlu. Krásně vynikne ve smaženici. Vyskytuje se například v kořenící směsi grilovací ssalátů, pomazánek, polévek, těstovin i k hlavnímu jídlu. Krásně vynikne ve smaženici. Vyskytuje se ;
obsahující mimo jiné i sezamové semínko se skvěle hodí na obalování kuřecího masa, zeleniny a rybmimo jiné i sezamové semínko se skvěle hodí na obalování kuřecího masa, zeleniny a ryb. ;
masitým a zeleninovým jídlům. Používá se celé nebo drcené. Na steaky, grilovaná a pečená masa, sýry a doutopenců. Jedná se o směs, kterou lze použít jako dekorativní koření. Koření Kořenící směsiVětřkovice Pikantní pepřové koření je vhodné k masitým a zeleninovým jídlům. Používá se celé nebo drcené. Na steaky, grilovaná a pečená masa, sýry a do utopenců. Jedná se o směs, kterou lze použít jako dekorativní koření. ;
široké možnosti použití. Noky jsou prastarého původu a připravují se z různých druhů mouk, ať už zservírovat s parmazánem, rozpuštěným máslem se šalvějí či zakapané olejem. Výborné jsou také s rajčatovouširoké možnosti použití. Noky jsou prastarého původu a připravují se z různých druhů mouk, ať už zparmazánem, rozpuštěným máslem se šalvějí či zakapané olejem. Výborné jsou také s rajčatovou nebo sýrovou omáčkou. ;
těstoviny specifického tvaru. Jedná se o univerzální druh těstovin vhodné k použití do řady jídel. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. Těstoviny Těstovinyse o univerzální druh těstovin vhodné k použití do řady jídel. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. ;
, v přírodních a veselých tónech jsou elegantní a hodí se na denní nošení i k ležérnějšímu oblečeníbarvě jsou formální a vhodné i do společnosti, v přírodních a veselých tónech jsou elegantní a hodí se na denní nošení i k ležérnějšímu oblečení. ;
. Střihy vycházejí z pánských modelů a vyznačují se klasickou konzervativní elegancí. Boty Typy botlimity a omezení dané technologií výroby. Výška podpatku je maximálně 7 cm. Střihy vycházejí z pánských modelů a vyznačují se klasickou konzervativní elegancí. ;
, Monkstrap ( boty se sponou, boty s přezkou). Tento charakteristický typ bot, mimochodem velicese zapínají. Spona se na rozdíl od tkaničky v nevhodný okamžik nerozepne. Odpůrci považují boty sesponou za afektované a zbytečné. Každý sám se musí rozhodnout, zda chce mít něco mezi společenskoupolobotka. Monk, Monkstrap ( boty se sponou, boty s přezkou). Tento charakteristický typ bot, mimochodemnoze a snadno se zapínají. Spona se na rozdíl od tkaničky v nevhodný okamžik nerozepne. Odpůrci ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu