Bohemia gold Bohemia gold Hladká, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelné ;
Bohemia red Bohemia red Tenká, suchá, hladká, se základní barvou žlutou, s krycí barvou tmavěčervenou, později rozmytou téměř po celém plodu, někdy se rzivými lenticelami. Šťavnatá, aromatickáSynkov-Slemeno Jedlina Tenká, suchá, hladká, se základní barvou žlutou, s krycí barvou tmavě červenou, později rozmytou téměř po celém plodu, někdy se rzivými lenticelami. Šťavnatá, aromatická, navinule ;
Melodie Melodie Hladká, ojíněná, tenká, se základní barvou zelenožlutou, překrytou nafialově, ojíněná, tenká, se základní barvou zelenožlutou, překrytou nafialově červeným líčkem. Chruplavá, jemná ;
Rubín Rubín Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebry v kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově žlutou, s krycí barvou jasně zářivěsortiment Nabídka jablek Synkov-Slemeno Jedlina Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebryv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
Jonagored Jonagored Kulovitě kuželovitý. Suchá, hladká, středně tlustá, lesklá, se základní barvoukuželovitý. Suchá, hladká, středně tlustá, lesklá, se základní barvou zeleně žlutou, překrytou ;
pevná, zpravidla suchá, mírně lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později zlatožlutou. Středněstředně tenká, středně pevná, zpravidla suchá, mírně lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později ;
zasahujícími polovinu plodu. Hladká, sušší, tlustá, tuhá, pružná, lesklá, se základní barvou zpočátku, se slabší příjemnou vůní, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinci, sušší, tlustá, tuhá, pružná, lesklá, se základní barvou zpočátku žlutozelenou, později slámově žlutou, chruplavá, středně šťavnatá, nasládle navinulá, dobrá až dosti dobrá, se slabší příjemnou vůní ;
Gloster Gloster Vysoce kuželovitý až zvonkovitý, se širokými žebry až do stopešné části. Hladká, suchá až lehce mastná, tlustá, tuhá, pololesklá, místy ojíněná, se základní barvou zelenou, pozdějiSynkov-Slemeno Jedlina Vysoce kuželovitý až zvonkovitý, se širokými žebry až do stopešné části. Hladká, suchá až lehce mastná, tlustá, tuhá, pololesklá, místy ojíněná, se základní barvou zelenou ;
jednoduchá konstrukce vnitřní vestavby se zvláštními výhodami, robustní vnější odolný tvar s nízkou, do skupiny firem Stählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadníchsedimentuje (snáze se odděluje od vyčištěné vody). Třetím stupněm čištění je čištění aerobnímifiltru avšak s výhodou, že těleso nosiče se nezanáší - nekolmatuje. Třetí stupeň tak výhodnězáruční a pozáruční servis Servisní podpora: vyškolený servisní technik se s Vámi spojí, identifikuje ;
jednoduchá konstrukce vnitřní vestavby se zvláštními výhodami, robustní vnější odolný tvar s nízkou, do skupiny firem Stählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadníchsedimentuje (snáze se odděluje od vyčištěné vody). Třetím stupněm čištění je čištění aerobnímifiltru avšak s výhodou, že těleso nosiče se nezanáší - nekolmatuje. Třetí stupeň tak výhodněpozáruční servis Servisní podpora: vyškolený servisní technik se s Vámi spojí, identifikuje závadu a ;
náklady, nepatrná elektrická energie nezvykle jednoduchá konstrukce vnitřní vestavby se zvláštnímivíce jak 30letým vývojem čistíren odpadních vod a členem Asociace pro vodu ČR Popis procesu čištěníavšak s tím rozdílem, že aktivovaný kal lépe sedimentuje (snáze se odděluje od vyčištěné vody). Třetímkole – biokontaktoru), obdobně jako na zemním filtru avšak s výhodou, že těleso nosiče se nezanášítechnik se s Vámi spojí, identifikuje závadu a bude se snažit opět zajistit bezproblémový provoz čistírny ;
. Používá se při přípravě jídel z masa a ryb, zeleninových, houbových a vaječných pokrmů, a to jakna světě a je také považován za základní koření v masných výrobcích. Pepř se užívá celý, mletý, drcený anebo ve směsích. Používá se při přípravě jídel z masa a ryb, zeleninových, houbových avaječných pokrmů, a to jak studených tak i teplých. Je součástí nálevů a suchých směsí koření. Velký význammá také při výrobě kořenících směsí a v konzervárenském průmyslu. Přidává se do kořeněných láků a ;
. Tyto odrůdy se vyvinuly nebo byly vypěstovány postupně buď náhodou, nebo cíleně tak, aby vyhovovalyodrůd. Tyto odrůdy se vyvinuly nebo byly vypěstovány postupně buď náhodou, nebo cíleně tak, aby ;
hlavnímu jídlu. Krásně vynikne ve smaženici. Vyskytuje se například v kořenící směsi grilovací ssalátů, pomazánek, polévek, těstovin i k hlavnímu jídlu. Krásně vynikne ve smaženici. Vyskytuje se ;
obsahující mimo jiné i sezamové semínko se skvěle hodí na obalování kuřecího masa, zeleniny a rybmimo jiné i sezamové semínko se skvěle hodí na obalování kuřecího masa, zeleniny a ryb. ;
masitým a zeleninovým jídlům. Používá se celé nebo drcené. Na steaky, grilovaná a pečená masa, sýry a doutopenců. Jedná se o směs, kterou lze použít jako dekorativní koření. Koření Kořenící směsiVětřkovice Pikantní pepřové koření je vhodné k masitým a zeleninovým jídlům. Používá se celé nebo drcené. Na steaky, grilovaná a pečená masa, sýry a do utopenců. Jedná se o směs, kterou lze použít jako dekorativní koření. ;
široké možnosti použití. Noky jsou prastarého původu a připravují se z různých druhů mouk, ať už zservírovat s parmazánem, rozpuštěným máslem se šalvějí či zakapané olejem. Výborné jsou také s rajčatovouširoké možnosti použití. Noky jsou prastarého původu a připravují se z různých druhů mouk, ať už zparmazánem, rozpuštěným máslem se šalvějí či zakapané olejem. Výborné jsou také s rajčatovou nebo sýrovou omáčkou. ;
těstoviny specifického tvaru. Jedná se o univerzální druh těstovin vhodné k použití do řady jídel. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. Těstoviny Těstovinyse o univerzální druh těstovin vhodné k použití do řady jídel. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. ;
, v přírodních a veselých tónech jsou elegantní a hodí se na denní nošení i k ležérnějšímu oblečeníbarvě jsou formální a vhodné i do společnosti, v přírodních a veselých tónech jsou elegantní a hodí se na denní nošení i k ležérnějšímu oblečení. ;
. Střihy vycházejí z pánských modelů a vyznačují se klasickou konzervativní elegancí. Boty Typy botlimity a omezení dané technologií výroby. Výška podpatku je maximálně 7 cm. Střihy vycházejí z pánských modelů a vyznačují se klasickou konzervativní elegancí. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu