využívali v kuchyni a při léčbě mnoha onemocnění. Vhodný do salátů, pomazánek, polévek, těstovin i khlavnímu jídlu. Krásně vynikne ve smaženici. Vyskytuje se například v kořenící směsi grilovací stisíce let. Naši předkové jej hojně využívali v kuchyni a při léčbě mnoha onemocnění. Vhodný donapříklad v kořenící směsi grilovací s medvědím česnekem a kuchtík s medvědím česnekem baby. Pomáhá proti ;
oblíbeným typem bot hlavně pro svou praktičnost. Zhotovujeme je v různých variantách od velmioblíbeným typem bot hlavně pro svou praktičnost. Zhotovujeme je v různých variantách od velmi elegantních až po čistě volnočasové, sportovního vzhledu. ;
Plain Oxford – základ vašeho botníku Plain Oxford – základ vašeho botníku Plain Oxford v černébarvě je klasická společenská bota a jako taková by určitě neměla chybět v žádném botníku. Nejlepšívlastnosti má pouze obuv ručně šitá na míru. Boty Typy bot Felbabka Plain Oxford v černé barvě jeklasická společenská bota a jako taková by určitě neměla chybět v žádném botníku. Nejlepší vlastnosti má pouze obuv ručně šitá na míru. ;
Wholecut Oxford jsou velmi oblíbeným typem Oxfordu. V černé barvě jsou formální a vhodné i do společnosti, v přírodních a veselých tónech jsou elegantní a hodí se na denní nošení i k ležérnějšímu oblečení. Boty Typy bot Felbabka Ručně šité boty Wholecut Oxford jsou velmi oblíbeným typem Oxfordu. V černébarvě jsou formální a vhodné i do společnosti, v přírodních a veselých tónech jsou elegantní a hodí se na denní nošení i k ležérnějšímu oblečení. ;
je opravdová lahůdka. Ručně šitá obuv tradičního typu, kterou zhotovujeme na míru a v mnoha různýchmíru a v mnoha různých variantách zdobení. Pokaždé si zachovává svůj nezaměnitelný charakter. ;
se zapínají. Spona se na rozdíl od tkaničky v nevhodný okamžik nerozepne. Odpůrci považují boty senoze a snadno se zapínají. Spona se na rozdíl od tkaničky v nevhodný okamžik nerozepne. Odpůrci ;
otevřeným šněrováním. Zhotovují se nejčastěji v provedení Plain a Full Brogue, mohou být ale také jakopolobotky s otevřeným šněrováním. Zhotovují se nejčastěji v provedení Plain a Full Brogue, mohou ;
Wholecut Derby – z jednoho kusu kůže Wholecut Derby – z jednoho kusu kůže Wholecut Derby, to jsou velegantní. Boty Typy bot Felbabka Wholecut Derby, to jsou v podstatě derbové polobotky z jednoho kusu ;
James Grieve James Grieve Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti velmi mastná, aromatická, velmi dobrá. Plody mírně voní. Sklizeň koncem srpna až do poloviny září, nejčastěji vsortiment Nabídka jablek Synkov-Slemeno Jedlina Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny do konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
žlutou, v níž prosvítají zřetelné lenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnélenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovinězáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině ažkoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
Rubín Rubín Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebry v kališní části. Středně tlustátuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralostv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladovánínejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídkaprozelenalá. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v listopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do, jemně aromatická, výborná, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost vlistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
, se slabší příjemnou vůní, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinciaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinci až lednu. Skladování nejlépe v ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu