technickohospodářské, v pohostinství, ve stravovacích a ubytovacích zařízeních. Odborné kompetence si žáci mohouzařízeních. Odborné kompetence si žáci mohou doplnit a rozšířit prostřednictvím kurzů- barmanský ;
základní vědomosti o kovech a dalších používaných materiálech. Ovládá výrobní zařízení, seřizuje a udržujepráce, získá základní vědomosti o kovech a dalších používaných materiálech. Ovládá výrobní zařízení ;
materiály, součásti a výrobky. Zná výrobní zařízení, umí je ovládat, seřizovat a udržovat. Zná základyuskladňuje materiály, součásti a výrobky. Zná výrobní zařízení, umí je ovládat, seřizovat a udržovat ;
, celků i zařízení, základy svařování a montážích prací.Zdarma je zařazen do výuky i kurz svařováníprovádět údržbu strojních součástí, celků i zařízení, základy svařování a montážích prací.Zdarma je ;
využívat technologická zařízení, organizovat potřebné činnosti při přípravě, průběhu a ukončenípohostinství. Dále je připraven využívat technologická zařízení, organizovat potřebné činnosti při ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu