dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
žlutou, v níž prosvítají zřetelné lenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnélenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovinězáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině ažkoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
Rubín Rubín Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebry v kališní části. Středně tlustátuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralostv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladovánínejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídkaprozelenalá. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v listopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do, jemně aromatická, výborná, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost vlistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
, se slabší příjemnou vůní, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinciaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinci až lednu. Skladování nejlépe v ;
nazelenalá, poté zelenavě bílá až nažloutlá. Sklizeň v polovině až koncem října. Zralost v lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jableknazelenalá, poté zelenavě bílá až nažloutlá. Sklizeň v polovině až koncem října. Zralost v lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
- Hellstein STMH10 Čistírna odpadních vod STMH10 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbovýtřístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod STMH10 využívá jako jediná v České republice moderníod vlastní ČOV. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v Českérepublice zcela bezúdržbový provoz vhodné i pro objekty s nepravidelným provozem (dovolená, rekreačnískupiny firem Stählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních vod ;
- Hellstein STMH15 Čistírna odpadních vod STMH15 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbový. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcelabezúdržbový provoz vhodné i pro objekty s nepravidelným provozem (dovolená, rekreační objekty apodStählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních vod a členemvlastním životem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených v ;
- Hellstein STMH27 Čistírna odpadních vod STMH27 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbovýČOV. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcelabezúdržbový provoz vhodné i pro objekty s nepravidelným provozem (dovolená, rekreační objekty apod, do skupiny firem Stählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadníchobsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek a ;
- Hellstein STMH53 Čistírna odpadních vod STMH53 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbovýČOV. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcelabezúdržbový provoz vhodné i pro objekty s nepravidelným provozem (dovolená, rekreační objekty apod, do skupiny firem Stählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadníchobsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek a ;
Čistírna odpadních vod STMH100 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbový. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcela. je začleněna pod firmu Stähler Erfindungen, do skupiny firem Stählergruppe s centrálou v Hesensku sdvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistícía rekreaci Šenov Čistírna odpadních vod STMH100 využívá jako jediná v České republice moderní ;
na světě a je také považován za základní koření v masných výrobcích. Pepř se užívá celý, mletýmá také při výrobě kořenících směsí a v konzervárenském průmyslu. Přidává se do kořeněných láků atrvanlivých salámů. Vyskytuje se v kořenící směsi na salátovou zálivku. Pepř výrazně stimuluje funkcipovažován za základní koření v masných výrobcích. Pepř se užívá celý, mletý, drcený anebo ve směsíchkořenících směsí a v konzervárenském průmyslu. Přidává se do kořeněných láků a trvanlivých salámů ;
Ameriky. Existuje pět hlavních druhů chilli. V rámci těchto pěti druhů je však více než 3000 odrůdstřední Ameriky. Existuje pět hlavních druhů chilli. V rámci těchto pěti druhů je však více než 3000 ;
využívali v kuchyni a při léčbě mnoha onemocnění. Vhodný do salátů, pomazánek, polévek, těstovin i khlavnímu jídlu. Krásně vynikne ve smaženici. Vyskytuje se například v kořenící směsi grilovací stisíce let. Naši předkové jej hojně využívali v kuchyni a při léčbě mnoha onemocnění. Vhodný donapříklad v kořenící směsi grilovací s medvědím česnekem a kuchtík s medvědím česnekem baby. Pomáhá proti ;
oblíbeným typem bot hlavně pro svou praktičnost. Zhotovujeme je v různých variantách od velmioblíbeným typem bot hlavně pro svou praktičnost. Zhotovujeme je v různých variantách od velmi elegantních až po čistě volnočasové, sportovního vzhledu. ;
Plain Oxford – základ vašeho botníku Plain Oxford – základ vašeho botníku Plain Oxford v černébarvě je klasická společenská bota a jako taková by určitě neměla chybět v žádném botníku. Nejlepšívlastnosti má pouze obuv ručně šitá na míru. Boty Typy bot Felbabka Plain Oxford v černé barvě jeklasická společenská bota a jako taková by určitě neměla chybět v žádném botníku. Nejlepší vlastnosti má pouze obuv ručně šitá na míru. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu