Úmrtní list Úmrtní list Úmrtní list vystaví matrika v místě, kde nastalo úmrtí (asi za 14 dní. Starosty Pavla 44 27252 Kladno Katalog Sjednání pohřbu Kladno Úmrtní list vystaví matrika v ;
Vdovský důchod Vdovský důchod Vyřizuje Okresní správa sociálního zabezpečení (v místě bydlištěKladno Vyřizuje Okresní správa sociálního zabezpečení (v místě bydliště obstaravatele pohřbu ;
, který je svými dispozicemi určený pro kontrolu vstupů v bytech, rodinných domech a kancelářích spro kontrolu vstupů v bytech, rodinných domech a kancelářích s jednotkami dveří. ;
bodů v bytových domech a administrativních komplexech do cca 15 dveří. Naše produkty a službySystém IMAporter Basic je vhodný ke správě přístupových bodů v bytových domech a administrativních komplexech do cca 15 dveří. ;
Řízení a kontrola vstupů v rozsáhlých prostorech si žádá použití komplexního přístupového systému sv rozsáhlých prostorech si žádá použití komplexního přístupového systému s vysokými nároky na bezpečnost a komfort obsluhy. ;
Docházka v administrativě Docházka v administrativě IMAcheck Attend Jednoduchý docházkový systém ;
Výkony zaměstnanců v zemědělství Výkony zaměstnanců v zemědělství IMAcheck Agro MAcheck Agro jemobilní evidenční systém určený pro využití v zemědělství. Farmáři získají nezkreslený přehled omobilní evidenční systém určený pro využití v zemědělství. Farmáři získají nezkreslený přehled o odvedené práci svých zaměstnanců či brigádníků. ;
výrobků v jednotlivých formách nebo jejich svazcích, či na plechách (plátech) stejných i rozdílnýchPředměřice nad Labem Hlavní výhodou těchto linek je, že umožňují péct rozdílné druhy výrobků v ;
pro výrobu arabského či pita chleba do oblasti blízkého a středního východu jako je předevšímlinky pro výrobu arabského či pita chleba do oblasti blízkého a středního východu jako je především Saudská Arábie či Kuvajt. ;
Výroba baget Výroba baget Plně automatické linky na výrobu baget jsou v dnešní době velmivýrobu baget jsou v dnešní době velmi vyhledávané především kvůli jejich efektivitě výroby, úspoře ;
Výroba ciabatty Výroba ciabatty Výrobní linky pro výrobu ciabatty dosáhly v posledních letechvýrobu ciabatty dosáhly v posledních letech značného technologického pokroku. ;
Výroba croissantů Výroba croissantů Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodávámePekařské linky Předměřice nad Labem Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodáváme kompletní ;
i plně automatické s ohledem na potřeby a druh dané výroby, přičemž se od sebe v závislosti na druhuse od sebe v závislosti na druhu výrobku mohou velmi lišit. ;
Výroba pečiva Výroba pečiva Firma J4 s.r.o. spolu s dalšími českými výrobci dodala především vspolu s dalšími českými výrobci dodala především v České republice velké množství průběžných linek naČeské republice velké množství průběžných linek na výrobu pečiva a má tak bohaté zkušenosti ;
Výrobní linky na pečení sucharů umožňují pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lincemnožství sortimentu výrobků v téže lince, přičemž se linka může skládat ze standardních výrobních ;
sortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrhumožňuje pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrh odpovídající linky. ;
klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešnína výrobu klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešní době velmi vyhledávané. ;
Výroba trvanlivého pečiva Výroba trvanlivého pečiva Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobciPekařské linky Předměřice nad Labem Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodáváme ;
roky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, mápřípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, má výraznou orientaci na ;
roky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, mároky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, má ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu