dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe vnepravidelné žíhání. Dužnina pevná, chruplavá, přiměřeně šťavnatá, sladší, mírně aromatická, velmi dobrá ;
červeným líčkem. Chruplavá, jemná, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině až ;
, jemná, poměrně šťavnatá, navinule sladká, málo aromatická, dobrá, bílá, místy lehce prozelenalá. Křehká, jemná, poměrně šťavnatá, navinule sladká, málo aromatická, dobrá, bílá, místy lehce ;
povrchu plodu. Jemná, křehká, chruplavá, středně šťavnatá, nasládle navinulá, dobrá až dosti dobráaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, chruplavá, středně šťavnatá, nasládle navinulá, dobrá až dosti dobrá, se slabší příjemnou vůnítemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře uskladněných plodů až do května i déle. ;
lenticely. Jemnozrná, křehká, šťavnatá, sladce navinulá, lehce aromatická, dobrá, zpočátkuobroubenými lenticely. Jemnozrná, křehká, šťavnatá, sladce navinulá, lehce aromatická, dobrá, zpočátku ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu