provozovnách společného stravování, a to jak ve výrobním středisku, tak ve středisku odbytovém v pozicivyužívat technologická zařízení, organizovat potřebné činnosti při přípravě, průběhu a ukončenígastronomické akce, vést příslušnou dokumentaci v provozovně. Pro zvýšení odbornosti našich žáků nabízíme azajišťujeme barmanský kurz a kurz studené kuchyně. Přehled oborů Tříleté obory vzdělávání-číšník najde uplatnění v provozovnách společného stravování, a to jak ve výrobním středisku, tak ve ;
kadeřnických služeb ve středně velkých i malých provozovnách, studiích a salonech. Absolvent umí zhotovovatdámské, pánské a dětské účesy vhodně zvolenými technologickými postupy a v souladu s individuálnímpřáním zákazníka, estetickými požadavky, módními trendy, bezpečnostními a hygienickými předpisya Schwarzkopf. Přehled oborů Tříleté obory vzdělávání poskytující střední vzdělání s výučním listemprofesionálních kadeřnických služeb ve středně velkých i malých provozovnách, studiích a salonech. Absolvent umí ;
rodej a aplikace léčiv proti vnějším i vnitřním parazitům rodej a aplikace léčiv proti vnějším i ;
zhotovení RTG DKK a DKL zhotovení RTG DKK a DKL Služby Preventivní zákroky Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I ;
klinická vyšetření a ošetření klinická vyšetření a ošetření - psů, koček, fretek, hlodavců, ptáků ;
prodej vitamínových a minerálních doplňků pro přežvýkavce prodej vitamínových a minerálních doplňků ;
, chirurgické ošetření fraktur čelistí a vyražených zubů, ošetření odhalených krčků, zubní ošetření hlodavců, leštění skloviny, trvalé výplně, chirurgické ošetření fraktur čelistí a vyražených zubů, ošetření odhalených krčků, zubní ošetření hlodavců aj. ;
chirurgická ošetření chirurgická ošetření - fretek, hlodavců, ptáků, plazů a obojživelníků SlužbyTerapeutické zákroky Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I - fretek, hlodavců, ptáků, plazů a obojživelníků ;
prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. Náš, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
, pružná, zelenožlutá s červeným líčkem s nápadným pruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistencekonce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazupruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistence, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
základní barvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování atemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. Náš sortiment Nabídka jablek Synkov-Slemenobarvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování aa chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. ;
, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladuzáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
červenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchu plodu a s nápadnými tečkami. Střednětuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinuláv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášplodu a s nápadnými tečkami. Středně tuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemnáaž v první polovině října. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídka. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách dolistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
až lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobřetemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře uskladněných plodů až do května i déle. ;
zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jablek, později zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu