Knoflíky pro děti Knoflíky pro děti Úplně nové knoflíky pro děti. Novinky Novinky Ostrov Úplně nové knoflíky pro děti. ;
. Základní barva je žlutozelená, později žlutá, oranžově až světle červeně žíhaná, na sluneční stranězvýrazněné, živě červené líčko, nejčastěji „rozmyté“. Lenticely malé až střední. Žlutobílá, křehkáprvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. Nášvelmi mastná. Základní barva je žlutozelená, později žlutá, oranžově až světle červeně žíhaná, nasluneční straně zvýrazněné, živě červené líčko, nejčastěji „rozmyté“. Lenticely malé až střední ;
, pružná, zelenožlutá s červeným líčkem s nápadným pruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistencekonce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazuzúžený, lehce vlnitý. Hladká až mírně drsná, tenká, pružná, zelenožlutá s červeným líčkem s nápadnýmpruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistence, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
základní barvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování abarvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování atemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. Náš sortiment Nabídka jablek Synkov-Slemenoa chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. ;
, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladuzáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
červenou, později rozmytou téměř po celém plodu, někdy se rzivými lenticelami. Šťavnatá, aromatickánejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekSynkov-Slemeno Jedlina Tenká, suchá, hladká, se základní barvou žlutou, s krycí barvou tmavě červenouv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
červeným líčkem. Chruplavá, jemná, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, ojíněná, tenká, se základní barvou zelenožlutou, překrytou nafialově červeným líčkem. Chruplavá, jemnákoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
červenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchu plodu a s nápadnými tečkami. Střednětuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinuláv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášžlutou, s krycí barvou jasně zářivě červenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchuplodu a s nápadnými tečkami. Středně tuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná ;
zeleně žlutou, překrytou červeným mramorováním. Křehká, jemná, velmi šťavnatá, nasládlá, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladučerveným mramorováním. Křehká, jemná, velmi šťavnatá, nasládlá, aromatická, výborná, krémová. Sklizeňkoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
, později lehce mastná, základní barvy zelenožluté, později žluté, s krycí tmavě červenou barvou, někdynejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídka, lesklá, později lehce mastná, základní barvy zelenožluté, později žluté, s krycí tmavě červenou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách dolistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
žlutozelenou, později slámově žlutou, s krycí barvou karmínově jasně červenou, nanesenou rozmytě po celémaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, s krycí barvou karmínově jasně červenou, nanesenou rozmytě po celém povrchu plodu. Jemná, křehkátemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře uskladněných plodů až do května i déle. ;
zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou, později zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jablek. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu