prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. Náš, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
, pružná, zelenožlutá s červeným líčkem s nápadným pruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistencekonce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazupruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistence, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
základní barvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování atemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. Náš sortiment Nabídka jablek Synkov-Slemenobarvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování aa chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. ;
, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladuzáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
červenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchu plodu a s nápadnými tečkami. Střednětuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinuláv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášplodu a s nápadnými tečkami. Středně tuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemnáaž v první polovině října. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídka. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách dolistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
až lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobřetemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře uskladněných plodů až do května i déle. ;
zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jablek, později zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
Logistik a finanční poradce - obchodník Logistik a finanční poradce - obchodník Absolventi tohotonákupu a prodeje zboží, v oblastech finančních služeb, marketingu, logistiky a propagace. Po ukončenístudia mohou i soukromě podnikat v oblasti obchodu, logistiky a financí. Díky intenzivní jazykovématuritní zkouškou se žáci naučí vést účetnictví a pracovat se systémem skladového hospodářství SAP, na poštách, letištích, nádražích a v přepravních společnostech, kde se eviduje, skladuje a ;
technickohospodářské, v pohostinství, ve stravovacích a ubytovacích zařízeních. Odborné kompetence si žáci mohoudoplnit a rozšířit prostřednictvím kurzů- barmanský, somelierský kurz nebo kurz studené kuchyně. Žácise během studia účastní příprav a obsluhy rautů či banketů. Studium je ukončeno maturitnízkouškou, která se skládá z části státní a profilové. Přehled oborů Čtyřleté obory vzdělávání poskytujícíširoké uplatnění v oblasti technickohospodářské, v pohostinství, ve stravovacích a ubytovacích ;
Obráběč kovů Obráběč kovů Obor je zaměřen na obsluhu CNC strojů, sledování jejich provozu azákladní vědomosti o kovech a dalších používaných materiálech. Ovládá výrobní zařízení, seřizuje a udržujeje . Má základní vědomosti o technologii výroby. Zná základy odborného kreslení výrobků a čteníprovozu a kontrolu přesností obráběných součástí. Absolvent je připraven pro vykonávání řemeslnépráce, získá základní vědomosti o kovech a dalších používaných materiálech. Ovládá výrobní zařízení ;
odbornými znalostmi. Má základní vědomosti o kovech a dalších používaných materiálech. Vhodně uskladňujemateriály, součásti a výrobky. Zná výrobní zařízení, umí je ovládat, seřizovat a udržovat. Zná základyodborného kreslení výrobků a čtení výkresů, používání norem. Obrábí a sestavuje jednoduché součástia výrobky, provádí údržbu strojů. Přehled oborů Tříleté obory vzdělávání poskytující střednízákladními odbornými znalostmi. Má základní vědomosti o kovech a dalších používaných materiálech. Vhodně ;
obsluhu lisů pro vstřikování plastů Strojní mechanik získá teoretické i praktické vědomosti adovednosti týkající se ručního zpracování kovů. Naučí se opravovat a provádět údržbu strojních součástí, celků i zařízení, základy svařování a montážích prací.Zdarma je zařazen do výuky i kurz svařováníGerresheimer . Firma nabízí žákům - minimálně 60 000 Kč po dobu studia, dále bonusy za docházku a zateoretické i praktické vědomosti a dovednosti týkající se ručního zpracování kovů. Naučí se opravovat a ;
probíhá v truhlářské dílně školy. Žáci pracují přímo na zakázkách výroby nábytku, kuchyní a vestavěnéhona zakázkách výroby nábytku, kuchyní a vestavěného nábytku.Dle svých pracovních výsledků získávají za ;
provozovnách společného stravování, a to jak ve výrobním středisku, tak ve středisku odbytovém v pozicivyužívat technologická zařízení, organizovat potřebné činnosti při přípravě, průběhu a ukončenígastronomické akce, vést příslušnou dokumentaci v provozovně. Pro zvýšení odbornosti našich žáků nabízíme azajišťujeme barmanský kurz a kurz studené kuchyně. Přehled oborů Tříleté obory vzdělávání-číšník najde uplatnění v provozovnách společného stravování, a to jak ve výrobním středisku, tak ve ;
kadeřnických služeb ve středně velkých i malých provozovnách, studiích a salonech. Absolvent umí zhotovovatdámské, pánské a dětské účesy vhodně zvolenými technologickými postupy a v souladu s individuálnímpřáním zákazníka, estetickými požadavky, módními trendy, bezpečnostními a hygienickými předpisya Schwarzkopf. Přehled oborů Tříleté obory vzdělávání poskytující střední vzdělání s výučním listemprofesionálních kadeřnických služeb ve středně velkých i malých provozovnách, studiích a salonech. Absolvent umí ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu