, dobře sedimentující aktivovaný kal. Použití čistírny odpadních vod STMH rodinné domy bytové domyodpadních vod STMH rodinné domy bytové domy řadové domy chaty, chalupy s nárazovým provozem drobnéřadové domy chaty, chalupy s nárazovým provozem drobné provozovny, živnosti ubytovny, rodinné hotelydobře sedimentující aktivovaný kal Prvním stupněm čištění je vždy využití předřazené usazovací jímkyto, co je na čistírně vždy nejcennější, dobře sedimentující aktivovaný kal. Použití čistírny ;
rodinné domy bytové domy řadové domy chaty, chalupy s nárazovým provozem drobné provozovny, živnostikal. Použití čistírny odpadních vod STMH rodinné domy bytové domy řadové domy chaty, chalupy sodpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek a dobřečistírně vždy nejcennější, dobře sedimentující aktivovaný kal. Použití čistírny odpadních vod STMHtaké absenci toxických látek a dobře sedimentující aktivovaný kal Prvním stupněm čištění je vždy ;
dobře sedimentující aktivovaný kal Prvním stupněm čištění je vždy využití předřazené usazovacízajišťuje to, co je na čistírně vždy nejcennější, dobře sedimentující aktivovaný kal. Použití kontejnerovávodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek a dobře sedimentujícíčistírně vždy nejcennější, dobře sedimentující aktivovaný kal. Použití kontejnerová čistírny odpadních ;
, aromatická, velmi dobrá. Plody mírně voní. Sklizeň koncem srpna až do poloviny září, nejčastěji vmírně nakyslá, aromatická, velmi dobrá. Plody mírně voní. Sklizeň koncem srpna až do poloviny záříprvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. Náš, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny dokonce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazupruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistence, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny do konce září, někdy i později. Zralost v listopadu ;
dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe vnepravidelné žíhání. Dužnina pevná, chruplavá, přiměřeně šťavnatá, sladší, mírně aromatická, velmi dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladuzáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
, navinule sladká, voňavá, krémové barvy. Sklizeň koncem září. Zralost počátkem listopadu. Skladovánísladká, voňavá, krémové barvy. Sklizeň koncem září. Zralost počátkem listopadu. Skladování nejlépe ;
červeným líčkem. Chruplavá, jemná, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině ažkoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralost, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
, jemná, poměrně šťavnatá, navinule sladká, málo aromatická, dobrá, bílá, místy lehce prozelenalá. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladování. Křehká, jemná, poměrně šťavnatá, navinule sladká, málo aromatická, dobrá, bílá, místy lehceprozelenalá. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci ;
, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v listopadu až prosinci, jemně aromatická, výborná, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v ;
povrchu plodu. Jemná, křehká, chruplavá, středně šťavnatá, nasládle navinulá, dobrá až dosti dobráaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, chruplavá, středně šťavnatá, nasládle navinulá, dobrá až dosti dobrá, se slabší příjemnou vůnítemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře uskladněných plodů až do května i déle. ;
lenticely. Jemnozrná, křehká, šťavnatá, sladce navinulá, lehce aromatická, dobrá, zpočátkuobroubenými lenticely. Jemnozrná, křehká, šťavnatá, sladce navinulá, lehce aromatická, dobrá, zpočátku ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu