. Velmi měkké a lehké, přišité na tenkou koženou podešev (blake) a poněkud pevnější, elegantního. Velmi měkké a lehké, přišité na tenkou koženou podešev (blake) a poněkud pevnější, elegantního tvaru, šité do rámu (goodyear). ;
je opravdová lahůdka. Ručně šitá obuv tradičního typu, kterou zhotovujeme na míru a v mnoha různýchmíru a v mnoha různých variantách zdobení. Pokaždé si zachovává svůj nezaměnitelný charakter. ;
praktický, má spoustu přívrženců i odpůrců. Přívrženci těchto bot oceňují, že pevně sedí na noze a snadnosponou za afektované a zbytečné. Každý sám se musí rozhodnout, zda chce mít něco mezi společenskoušněrovací botou a pohodlnými mokasínami, nebo ne. Boty Typy bot Felbabka Monk není obyčejnánoze a snadno se zapínají. Spona se na rozdíl od tkaničky v nevhodný okamžik nerozepne. Odpůrcipovažují boty se sponou za afektované a zbytečné. Každý sám se musí rozhodnout, zda chce mít něco mezi ;
otevřeným šněrováním. Zhotovují se nejčastěji v provedení Plain a Full Brogue, mohou být ale také jakopolobotky s otevřeným šněrováním. Zhotovují se nejčastěji v provedení Plain a Full Brogue, mohou ;
Slipper – lehkost, elegance a pohodlí Slipper – lehkost, elegance a pohodlí Slipper je velmipohodlná, ohebná a lehká bota. Snadno se nazouvá a příjemně se nosí. Boty tohoto typu zhotovujeme takémetodou Blake Construction. Boty Typy bot Felbabka Slipper je velmi pohodlná, ohebná a lehká bota. Snadno se nazouvá a příjemně se nosí. Boty tohoto typu zhotovujeme také metodou Blake Construction. ;
podstatě derbové polobotky z jednoho kusu kůže… tento střih je velice pohodlný a zároveň takékůže… tento střih je velice pohodlný a zároveň také elegantní. ;
šitá vycházková obuv splňující vysoké nároky na funkčnost a vzhled. Boty Typy bot FelbabkaKvalitně zpracovaná ručně šitá vycházková obuv splňující vysoké nároky na funkčnost a vzhled. ;
prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. Náš, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle., velmi šťavnatá, dosti jemná, po rozkrojení málo hnědne. Chuť je sladce navinulá až mírně nakyslá. Žlutobílá, křehká, velmi šťavnatá, dosti jemná, po rozkrojení málo hnědne. Chuť je sladce navinulá až ;
, pružná, zelenožlutá s červeným líčkem s nápadným pruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistencekonce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazupruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistence, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
základní barvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování atemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. Náš sortiment Nabídka jablek Synkov-Slemenobarvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování aa chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. ;
, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladuzáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
červenou, později rozmytou téměř po celém plodu, někdy se rzivými lenticelami. Šťavnatá, aromatickánejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablek, později rozmytou téměř po celém plodu, někdy se rzivými lenticelami. Šťavnatá, aromatická, navinulev temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
červenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchu plodu a s nápadnými tečkami. Střednětuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinuláv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášplodu a s nápadnými tečkami. Středně tuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemnáaž v první polovině října. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
rozmytě nanesenou po celém povrchu, s málo nápadnými, zastřenými, světle žlutými lenticely. Křehkánejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídkabarvou, někdy rozmytě nanesenou po celém povrchu, s málo nápadnými, zastřenými, světle žlutými lenticely. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách dolistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
žlutozelenou, později slámově žlutou, s krycí barvou karmínově jasně červenou, nanesenou rozmytě po celémaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, s krycí barvou karmínově jasně červenou, nanesenou rozmytě po celém povrchu plodu. Jemná, křehkátemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře uskladněných plodů až do května i déle. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu