• Testovací článek

    Testovací článek

    04.09.2017 Barbucha test znovu

    Město Zruč nad Sázavou se nachází v okrese Kutná Hora ve Středočeském kraji. Má přibližně 4 700[1] obyvatel. Zruč má napojení po silnici II/126 na dálniční sjezd D1 Soutice 57 km od Prahy. Od Kutné Hory je vzdálena 32 km. Součástí města jsou vesnice Domahoř, Dubina, Nesměřice a Želivec.

  • 3 výhody rekuperace

    3 výhody rekuperace

    18.07.2018 WAFE s.r.o.

    Uvažujete o rekuperaci pro váš dům? Nejste si jistí, jestli jde o správnou investici? Máme pro vás tři zásadní důvody, proč dál neváhat a jít do toho.

  • 4 důvody proč je rekuperace vhodná pro alergiky

    4 důvody proč je rekuperace vhodná pro alergiky

    26.07.2018 WAFE s.r.o.

    Asi to sami znáte. Trochu se oteplí, všechno začne rašit a pučet a vy máte ucpaný nos, rudé oči a neustále kýcháte. Není se čemu divit. Na alergie trpí v posledních desetiletích pořád víc lidí. Podle statistik je to v současnosti okolo 30ti procent populace. Do budoucna se má tohle číslo dokonce dál zvyšovat.

  • Režimy rekuperační jednotky WAFE 350 EFS

    Režimy rekuperační jednotky WAFE 350 EFS

    24.07.2018 WAFE s.r.o.

    Jedete na dovolenou, čekáte velkou návštěvu, nebo se chystáte zatopit si v krbu? Rekuperační jednotka WAFE 350 EFS si poradí s každou situací. Díky devíti chytrým režimům a funkcím ji můžete nastavit přesně podle svých potřeb.

  • PODZIMNÍ DETOXIKACE s tianDe😉

    PODZIMNÍ DETOXIKACE s tianDe😉

    13.10.2018 tianDe pro zdraví - KOSMETIKA Most, Litvínov

    Teď je ta správná doba na DETOX: vyzkoušejte detoxikační náplasti pro cílenou, celistvou očistu těla. Včera mi volala naše nová zákaznice, jestli je možné, aby už po prvním použití detoxikačních náplastí cítila takovou úlevu?? Prý po dlouhé době spala klidně celou noc a nebudila ji bolest rukou, kvůli které už se dlouhé měsíce nevyspala ... Je to super, když to takhle pomůže a uleví! Není to u každého stejné, musí se to vyzkoušet a vytrvat. Každý jsme jiný, každý máme jiné tělo, jiné vnímání, jinou energii. Mám radost, když se s námi dělíte o vlastní zkušenosti s používáním tianDe. A my jsme zase připraveni vám podat potřebné informace o správném používání našich produktů Detoxikační náplasti (2 ks v jednom balení) se dají použít dvěma způsoby: 1. na obě chodidla nebo dlaně při celkové detoxikaci 2. nebo přímo na místo potíží - např. loket, koleno, rameno, zápěstí při bolestech, na hrudník při kašli atd.

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu