• Krb, kamna, nebo sporák?

    Krb, kamna, nebo sporák?

    25.07.2016 Cech kamnářů ČR

    Plánujete vybavit svoji domácnost kamny, krbem či sporákem? Topidlo, které bude fungovat i vypadat podle vašich představ a bude vám sloužit několik desetiletí, vám postaví přesně na míru schopný kamnář.

  • FYTOTERAPIE PRO VLASY podle tradic starověké Číny

    FYTOTERAPIE PRO VLASY podle tradic starověké Číny

    12.10.2018 tianDe pro zdraví - KOSMETIKA Most, Litvínov

    Číňanky jsou proslulé tím, že mají husté, hedvábné vlasy. Chcete mít také takové? Vyzbrojte se přípravky, které byly vytvořeny na bázi unikátního zpevňujícího komplexu z výtažků legendárních rostlin Východu! Šampon „Recept starověké Číny“ od TianDe pomůže vašim vlasům získat ztracenou sílu! Díky užitečným prvkům v jeho složení účinně bojuje se svěděním pokožky hlavy a předchází vzniku lupů. Pokud chcete, aby se vlasy po každém umytí snadno rozčesávaly, byly lesklé a měly hedvábný vzhled, nezapomínejte po použití šamponu ani na balzám-kondicionér. Balzám-kondicionér "Recept starověké Číny" je zárukou krásy a přírodní síly vašich vlasů! Díky výtažku z kořene Fo-Ti ( he shou wu ) ve složení vám kondicionér pomůže předejít brzkému vzniku šedin. Ať žije přirozeně sytá barva vlasů! Mimochodem, název rdesna mnohokvětého ( Fo-Ti ) se překládá jako „hlava starce barvy havraních křídel“. Podle čínské legendy jeden šedivý moudrý stařec s pomocí této byliny obnovil své vlasy a navrátil jim původní sytou barvu.

  • ALOXXI CZ

    ALOXXI CZ

    18.03.2020 ALOXXI CZ

    Get Style s.r.o.: jsme výhradním distributorem americké vlasové kosmetiky Aloxxi v ČR. Nabízíme vlasovou kosmetiku Aloxxi profesionálům do salonů a klientům produkty přes náš e-shop. Našim cílem je především zabezpečení úspěchu partnerských salonů. Nedílnou součástí tohoto závazku je vzdělávání. V rámci vzdělávání se řídíme pravidlem, podobném jako v módním průmyslu-nejlepší kousek je ten, který je šitý na míru. Startovací kity, věrnostní program i benefity nabízíme pro dosažení týmového úspěchu a jedinečných potřeb Vašeho salonu.

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu