MUDr. Marcela Labounková

79 (23 hodnocení)

+420 582 332 938

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
70
Přístup lékaře
89
Odbornost
88
Ordinační doba, délka čekání
68
  • 55 od , 21.07.2022 12:14
    Zdravotní sestra je nepříjemná protivná a velmi neochotná
  • 18 od , 15.11.2021 15:27
    Malá čekárna. Dříve jsem byla spokojená, ale poslední dobou se mi nelíbí arogantní a opovrhující chování paní doktorky. Sestra velmi neochotná.
  • 98 od , 11.05.2016 12:56
    Při poslední návštěvě 8.7.jsem byla zaskočena nešťastným přístupem zdr.sestry,nepovažuji za vhodné,aby vstupovala do kabinky WC za pacientem.Paní doktorka je milá,ale mohla naštvanou sestru usměrnit.
  • 60 od , 21.05.2018 08:37
    Ale jo, jde to.
  • 80 od , 26.09.2017 10:18
    SUPER.
  • 92 od , 25.07.2017 23:41
    Paní doktorka je hodná, jsem spokojen, chápe lidské zdraví a je vždy vstřícná a citlivá.
  • 98 od , 05.01.2017 06:53
    Pani doktorka moc příjemná, laskavá a výborná lékařka.
  • 85 od , 30.09.2016 10:30
    Až na to čekání super.
  • 62 od , 30.06.2016 21:17
    Paní doktorka skvělá, ovšem velmi malá a VŽDY přecpaná čekárna. Čekací doba běžně hodinu a víc.
  • 100 od , 24.06.2016 06:26
    Paní doktorka je vstřícná a vždy příjemná, stejně jako sestra. Doporučuji.
  • 95 od , 09.05.2016 12:06
    Výborná analytička, lidský přístup. Sestra příjemná s dobrou pamětí. Až na velikost čekárny jsem naprosto spokojená.
  • 98 od , 15.04.2016 10:52
    Perfektní přístup.
  • 70 od , 23.02.2016 11:46
    Bohužel moc malá čekárna
  • 92 od , 18.01.2016 23:00
    Kdyby byla čekárna o pár metrů větší, je to ideál.
  • 90 od , 15.01.2016 10:24
    Profesionální přístup i odbornost paní doktorky i sestry, velkým plus je EKG.
  • 80 od , 09.01.2016 21:44
    Čekárna je dosti stísněná k množství pacientů, obzvlášť vstupní část. Velké plus vybavení EKG.
  • 55 od , 05.01.2016 07:28
    Spokojen
  • 60 od , 27.11.2015 09:32
    Co mě štve je to, že paní doktorka nemá mail. Když to člověk nutně potřebuje a je momentálně bez kreditu, tak se nemůže nijak na ničem domluvit.
  • 72 od , 27.11.2015 04:47
    Sestra porušuje lékařské tajemství, že je přímo u vyšetření pacienta. Čekací doba, respektivě ordinační hodiny, neodpovídají skutečnosti.
  • 98 od , 25.11.2015 02:37
    Paní doktorka, sestřička super 👌

Kontakty a adresa

MUDr. Marcela Labounková
  • Finská 9/4190, 796 04 Prostějov
    okres Prostějov, Olomoucký kraj
  • +420 582 332 938

Otevírací hodiny

Po 7:15 - 13:30
Út 12 - 18
St 7:15 - 12:30 Dnes
Čt 7:15 - 12:30
7:15 - 12:30

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu