Stavební a technický dozor Brno

100 (9 hodnocení)

+420 608 950 676

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

  • 100 od , 19.08.2019 21:12
    Musím, i když jsme teprve v polovině stavby, udělit vynikající hodnocení panu Hobzovi. Maká, nekecá, přemýšlí a vnímá naše potřeby.
  • 100 od , 01.08.2019 15:06
    S panem Ing.Hobzou jsem sice nic nestavěl, ale děkuji za služby v rámci poradenství. Všem vzkazuji - Je lepší se poradit s odborníkem, než bezhlavě stavět to co si vymyslel projektant!
  • 100 od , 13.07.2019 11:40
    Pan Hobza mi sice dozor nedělal, ale v rámci poradenství mi ušetřil nervy a peníze při konfliktu se stavební firmou. Kdybych si jej najal od začátku, vyplatil by se mi. Již nikdy více svépomocí!
  • 100 od , 14.06.2019 13:29
    Jsem ráda za vynikající spolupráci a nápady. Společně jsme se stavební firmou realizovali rekonstrukci půdního prostoru a pan Ing. Hobza dal projektu jiný pohled na koncept prostoru. Doporučuji.
  • 100 od , 10.06.2019 19:03
    Vynikající přístup, znalost práva a technologických postupů. Nemám žádné výtky.
  • 100 od , 10.06.2019 18:40
    Nemám jediné připomínky k naší spolupráci. Od začátku do konce osobní až přátelský přístup. Doporučuji.
  • 100 od , 10.06.2019 18:17
    Nerealizoval jsem sice nic velkého, ale velice si považuji vstřícnost, rychlost v jednání a vyřešení několika problémů najednou. Jakmile budu, pane Ing., realizovat stavbu, budu se těšit na spolupráci.
  • 100 od , 10.06.2019 17:57
    Slibuji, že už nikdy nezačnu stavět svépomocí a bez dozoru :) Děkuji za profesionální přístup a perfektní ekonomii.
  • 100 od , 10.06.2019 17:51
    Vysoký až nadstandardní přístup při přípravě stavby, realizace pak šlapala jak hodinky. Měl jsem díky komunikačnímu systému perfektní přehled nad stavbou a cenou. Jsem velmi spokojen.

Kontakty a adresa

Stavební a technický dozor Brno

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu