ATLAS Dopravní zdravotní služba v.o.s.

86 (20 hodnocení)

+420 233 372 621

Main

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

  • 100 od , 04.12.2022 13:37
    V pořádku
  • 100 od , 06.04.2022 17:48
    Děkujeme, převoz proběhl dle potřeby.
  • 100 od , 13.12.2021 19:15
    Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat panu saniťákovi Žákovi při převozu mého tatínka, který je nechodící. Pan Žák je opravdu profesionál. byl milý, ochotný, vše co bylo potřeba, vyřídil. Děkuji moc. Stáňa
  • 10 od , 02.06.2020 17:57
    Dispečerka ochotně domluvila čas a místo odvozu. Smluvený čas nebyl o hodinu dodržen. Brzy ráno, s přípravou imobilního pacienta, velmi stresující. Řidiči neochotní. Hrubé zacházení. Nedoporučuji.
  • 100 od , 17.02.2020 23:38
    Dnes poprvé jsem využil Atlas sanitku a všem mohu doporučit. Přijeli přesně na čas, řidič velmi příjemný a profesionální. Moc děkuji a jsem rád, že jsem tuto firmu využil. S pozdravem Srnec Vladimír
  • 90 od , 05.06.2019 07:41
    Ochotný a milý personál.
  • 100 od , 05.09.2017 16:03
    Obvolala jsem všechny možné služby, a jen tady mi milá dispečerka vyšla vstříc a pomohli mi babičku dopravit do nemocnice i zpět. Děkuji za Vaše služby.
  • 10 od , 04.08.2017 08:17
    Dne 4.8.2017 jsem čekal 5 hodin na sanitku, a když konečně přijel pan řidič, tak mě odmítnul vzít že se nebude semnou tahat. Ani se nezeptal, jestli jsem schopný s jeho pomocí dostat na nosítka a odjel.
  • 100 od , 12.07.2017 13:44
    Perfektní. Z osmi obvolaných, jediní ochotně přijeli. Děkuji moc.
  • 100 od , 14.01.2017 23:47
    Super.
  • 100 od , 24.11.2016 21:21
    100 %
  • 100 od , 11.11.2016 12:03
    Vše v pořádku!
  • 100 od , 11.06.2016 09:18
    Bez sebemenších problémů.
  • 100 od , 26.05.2016 11:05
    Vše v pořádku...
  • 10 od , 27.04.2016 10:14
    Co je na tom za problém zapsat podle nadiktování místo a čas vyzvednutí? Opravdu nerozumím. To máte na dispečinku negramoty či co?
  • 100 od , 23.03.2016 23:20
    100% spokojenosti ;)
  • 100 od , 02.02.2016 22:56
    Spokojen!
  • 100 od , 06.01.2016 00:36
    100% spokojenost s převozem. Děkuji, rád se na Vás v případě potřeby obrátím. P.K.
  • 100 od , 02.01.2016 14:30
    Spokojenost
  • 100 od , 16.08.2015 13:22
    100% spokojenost

Kontakty a adresa

ATLAS Dopravní zdravotní služba v.o.s.
  • Tusarova 1216/53, Praha
    okres Hlavní město Praha, Hlavní město Praha
  • +420 233 372 621
  • lukas.kuska@atlas.cz

Otevírací hodiny

Po nonstop
Út nonstop Dnes
St nonstop
Čt nonstop
nonstop
So nonstop
Ne nonstop

Nejbližší podobné firmy

0 (0 hodnocení)

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu