Kebrlová Jana MUDr.

87 (23 hodnocení)

+420 377 524 113

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
87
Přístup lékaře
89
Odbornost
90
Ordinační doba, délka čekání
80
  • 38 od , 03.11.2022 11:41
    Prostředí standard, přístup také, odbornost průměr, ordinační doba krátká, délka čekání neuvěřitelně dlouhá
  • 32 od , 15.04.2021 16:49
    V covidové době se nelze objednat pro potvrzení. To jako vážně?
  • 65 od , 04.03.2021 20:00
    Paní doktorka bývala supr a šlo jí to od ruky. To se bohužel cca před rokem změnilo. Pořád je výborná a sestřička taky, ale od ruky jí to fakt nejde. Čekací doba se zdvojnásobila. Chodím tam nerada.
  • 100 od , 13.05.2020 19:11
    Paní doktorka je ochotná, spolehlivá, usměvavá, vždy poradí. Chodím k ní strašně ráda. I sestřička je ochotná. Obě jsou velmi milé.
  • 70 od , 25.09.2018 09:28
    Dost dlouho se tam čeká, ale pak to jde "jako na drátku".
  • 100 od , 07.08.2018 10:16
    Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé a vždy pomohou. Dlouhodobá spokojenost. Světlana I.
  • 98 od , 26.01.2017 14:56
    Chodím k ní spíše jako doprovod mé matky, i když občas taky něco zabolí a oba jsme naprosto spokojeni. Nevím, zda to napíšu správně, ale paní doktorka je perfektní diagnostik. A sestřička je milá a příjemná.
  • 85 od , 19.01.2017 08:43
    Dlouhodobá spokojenost.
  • 100 od , 03.11.2016 19:11
    Pani doktorka i sestra jsou super a vždy pomohou pacientovi.
  • 95 od , 04.10.2016 14:35
    Vše ok.
  • 100 od , 08.09.2016 07:16
    Sestřička i paní doktorka jsou velmi milé a vždy pomůžou.
  • 98 od , 31.08.2016 18:51
    Paní doktorka a sestřička mají moc hezký přístup k pacientům, prostě jsou super.
  • 28 od , 11.07.2016 14:15
    Sestřička je schopnější než pani doktorka.
  • 100 od , 19.04.2016 19:32
    Velmi příjemná doktorka i sestřička.
  • 100 od , 01.03.2016 23:13
    Super doktorka i sestřička, velice příjemné vystupovaní.
  • 100 od , 23.01.2016 21:05
    přijemná paní doktorka a sestra také
  • 90 od , 23.09.2015 08:23
    Jen tak dál paní doktorko, jste bezvadná a vaše sestřička taky. Zdraví Vás J. Koptík
  • 98 od , 09.07.2015 08:07
    Doktorka má příjemné vystupování a sestra také, za jiného doktora a sestru bych neměnila.
  • 100 od , 12.02.2015 09:00
    Vše v naprostém pořádku, výborná lékařka i sestřička
  • 100 od , 06.01.2015 08:01
    není na co si stěžovat... super

Kontakty a adresa

Kebrlová Jana MUDr.
  • Kaznějovská 47/1939, 323 00 Plzeň-Bolevec
    okres Plzeň-město, Plzeňský kraj
  • +420 377 524 113

Otevírací hodiny

Po 7 - 13
Út 7 - 10 13 - 18
St 7 - 13
Čt 7 - 12
7 - 12 Dnes

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu