Gvuzdová Kateřina MUDr.

86 (12 hodnocení)

+420 596 884 143

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
89
Přístup lékaře
84
Odbornost
84
Ordinační doba, délka čekání
70
  • 10 od , 11.04.2023 02:16
    Doktorky řeší oběd mezitím co se hrabou v puse pacientům.Některé jsou i vulgární.
  • 100 od , 14.05.2022 17:12
    Paní doktorka je velmi milá a to stejné sestřičky, od začátku co má v péči dceru naprostá spokojenost, čeká ji teď operace čelisti a paní doktorka je velkou oporou a za to patří velké díky.
  • 90 od , 17.03.2017 10:17
    Krásné nové prostředí,milý přístup všech. Jsem spokojena. Měla jsem naročnější léčbu (rovnátka 3,5 roku + operace čelisti v Brně),ale dnes je výsledek dokonalý. Všude a všem doporučuji.
  • 100 od , 05.01.2017 10:23
    Velká spokojenost. Opravdu moc na úrovni, málo kde se tohle vidí. Můžu doporučit.
  • 100 od , 18.08.2016 15:36
    Přistup, ochota, nemusí se platit najednou.
  • 90 od , 03.02.2016 20:44
    Mile překvapen, vysokou odborností, profesním přístupem a kvalitou. Navíc výborná komunikace a rady jak na to.
  • 58 od , 08.04.2015 17:43
    Ani jednou se mi ještě nestalo, že bych přišla na řadu v hodinu, kdy jsem objednaná. Stalo se mi, že jsem čekala i 2,5 hodiny. Občas si paní hygienistka odskočí pokecat, prohlédnout fotky, ...
  • 90 od , 07.01.2015 08:37
    Příjemné a profesionální jednání, sestřičky velmi milé, není třeba platit najednou, vše paní doktorka vysvětlí - plán léčby atd. Mohu jen doporučit, čekání většinou na čas objednání.
  • 100 od , 24.11.2014 13:06
    Velice příjemné vystupování
  • 100 od , 22.09.2014 09:46
    Dobré platební podmínky. Nemusíte platit najednou. Přístup odborný. Jednání profesionální. Děkuji.
  • 100 od , 04.08.2014 12:31
    velmi příjemná paní doktorka, vždy umí poradit.
  • 100 od , 01.08.2014 08:17
    Spokojenost

Kontakty a adresa

Gvuzdová Kateřina MUDr.
  • U Stromovky 1568/9a, 736 01 Havířov-Město
    okres Karviná, Moravskoslezský kraj
  • +420 596 884 143
  • ortogvuzdova@email.cz

Otevírací hodiny

Po 8 - 12 13 - 14
Út 8 - 12 13 - 14
St 8 - 12
Čt 8 - 12 13 - 14
8 - 12 Dnes

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu