+420 602 573 188

Ohřev venkovního ovzduší

16.06.2017 - Venku teplo nebo zima, je nám ovšem stále prima.

Vytápění ovzduší elektrickým odporem


Při různých setkání s přáteli, na svatbách, oslavách, v kavárnách, restauracích, v klubech, při businessových akcích, výstavách a dalších venkovních slavnostech nás může chladnější vzduch nepříjemně rušit. Venkovní klimatizace s funkcí elektrického vytápění jsou zdrojem tepla a skvěle podpoří zábavu v příjemné atmosféře. Žijte svobodně a užívejte si své zahrady či terasy i v chladném období.



Foto: venkovní klimatizační lampa s ohřevem SOLE


Venkovní topidla IDROBASE jsou originály navrženy v Itálii a mají exklusivní osobitý design. Můžeme je umístit v exteriéru i interiéru a velmi vkusně tak dovybavit náš domov i veřejné, komerční zařízení. Pomocí doplňujících koleček je manipulace a přemísťování funkční lampy velmi snadné a vaše klimatizace tak může být tam, kde jste právě vy.



Foto: venkovní klimatizační lampa OASI


Všechny produkty značky IDROBASE jsou velmi vhodné pro komerční prostory a zařízení. Oblíbenou variantou je pro kombinaci několika funkcí současně (odkládací stolek, lampa, ohřev i chlazení ovzduší) venkovní klimatizace OASI. Vaši zákazníci se budou cítit hýčkáni a mít o další důvod více se k vám opakovaně vracet.

Těžiště výrobku je umístěno ve spodní části, čímž nehrozí převrhnutí, bezpečný provoz zajišťuje čidlo vypnutí vytápění při naklonění.




V současné moderní době již není nic neobvyklého, že si své okolí přizpůsobujeme našemu pohodlí. V pravdě všechny výrobky jsou vymyšleny a zhotoveny právě proto, aby nám veškeré činnosti usnadnily. Ať se již jedná o auta, výtahy, kuchyňské roboty, vidličky a nože, nábytek, sauny, kola s převodem, průmyslové stroje, čerpadla, počítače a veškerá další digitální a elektrická zařízení...

Mezi takové se řadí i výrobky venkovních klimatizací, které nám zpříjemňují náše každodenní i vyjímečné životní situace.

Užívejte si svůj život!


Výběr produktů s ohřevem naleznete ZDE.


zdroj: https://www.venkovni-klimatizace.cz/Ohrev-venkovniho-ovzdusi


Michal Bič

RM pro, s. r. o.


Autor: Michal Bič


Klíčová slova

Venkovní klimatizace IDROBASE Funkce Topení Ohřev

Fotogalerie k článku

Ohřev venkovního ovzduší - fotografie 1/1

fotografie 1/1

Kontakty a adresa

RM pro, s. r. o. - Venkovní klimatizace

Pracovní hodiny

Po nonstop
Út nonstop Dnes
St nonstop
Čt nonstop
nonstop
So nonstop
Ne nonstop

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu