+420 602 573 188

Co je to VENKOVNÍ KLIMATIZACE?

11.05.2017 - Že není venku, jak by jste si přáli? To se dá dnes již změnit!


Lidstvo se již nejednou pokoušelo o ovlivňování počasí různým rozháněním mraků letadly, výbuchy, umísťováním chemikálií a dalšimi pokusy. Samozřejmně i nadále probíhá výzkum a vědci se jen tak této myšlenky nevzdají. Naštěstí, jak to tak bývá, co nepřichází z nebes, si prostě vyrobíme tady na Zemi sami. Vývoj technologických produktů současnosti jde ve všech odvětvích neúprosně dopředu a postupně přestává být cokoliv nemožného. Naopak! Dnes je možné téměř vše (a to nejen v politice).




Je nám tedy milým úkolem vám představit produkty, které opravdu, mimo jiné, mění venkovní teploty ovzuší, upravují vlhkost vzduchu, snižují prašnost a neutralizují zápachy.


Venkovní klimatizace italské značky IDROBASE jsou multifunkčním nábytkem, jež je možno umístit jak ve venkovních prostranstvích, tak uvnitř objektů, ve kterých najdou své uplatnění. Veškeré produkty jsou navrženy italskými designéry tak, aby byla co nejvhodněji zkombinována funkčnost, praktičnost a především neopakovatelný a moderní vzhled. Vhodnost použití se tak nabízí v privátním i veřejném sektoru.



Neobyčejný designový prvek pro vaše zahrady, terasy, altány, verandy, okolí bazénů a mnohé další prostory. Jste-li majiteli restaurace, kavárny, baru, klubu, sportoviště a dalších veřejných prostor, máte skvělou možnost, jak vaše zařízení zákazníkům zútulnit a jejich pobyt tak u vás zpříjemnit. Ti pak budou mít opět o důvod víc se k vám pravidelně vracet. Také vhodným umístěním klimatizace ve veřejných i výrobních halách, výstavištích a dalších uzavřených prostor, využíváte všech výhod produktů.

 

V dalších dílech našeho blogu budeme představovat jednotlivé funkce a typy produktů, zmiňovat jejich výhody i nevýhody, prozradíme Vám některé tipy a triky, řekneme si o vhodnosti umístění a budeme odpovídat na Vaše dotazy.

 

zdroj: www.venkovni-klimatizace.cz/Co-je-to-VENKOVNI-KLIMATIZACE


Michal Bič

RM pro, s. r. o.


Autor: Michal Bič


Klíčová slova

Venkovní klimatizace IDROBASE Představení

Fotogalerie k článku

Co je to VENKOVNÍ KLIMATIZACE? - fotografie 1/1

fotografie 1/1

Kontakty a adresa

RM pro, s. r. o. - Venkovní klimatizace

Pracovní hodiny

Po nonstop
Út nonstop Dnes
St nonstop
Čt nonstop
nonstop
So nonstop
Ne nonstop

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu