+420 542 212 560
+420 542 212 560
Naši kuchaři, inspirováni francouzskou domácí kuchyní, vaří výhradně z čerstvých surovin, které si osobně vybírají. Pro jehněčí maso v prvotřídní biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, vyzrálé lokální hovězí, biovepřové a venkovskou drůbež mají z brněnské zrárny a řeznictví Mikrofarma. Ryby nakupují denně a zelené bylinky, kterými ochutí vaše jídlo, vyrostly přímo na zahrádce restaurace.
+420 542 212 560 | hlavní telefon |
info@labouchee.cz |
http://www.labouchee.cz |
Po | 11 - 23:59 | ||
Út | 11 - 23:59 | ||
St | 11 - 23:59 | ||
Čt | 11 - 23:59 | ||
Pá | 11 - 23:59 | ||
So | 11 - 23:59 | ||
Ne | 11 - 22 | Dnes |
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu