MUDr. Jan Morávek

100 (8 hodnocení)

+420 777 757 272

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
100
Přístup lékaře
100
Odbornost
100
Ordinační doba, délka čekání
100
  • 100 od , 07.10.2019 17:41
    Pan doktor je člověk na svém místě. Byla jsem k němu odeslána na trhání zubu. Ochotný, laskavý, zub byl hned venku. Jen škoda, že takových lékařů není více. Za mě nejlepší!!!!!
  • 100 od , 21.09.2017 19:41
    Měla jsem obavu z resekce zubu. Pan doktor i sestřika byli příjemní a vstřícní. Vše mi vysvětlili. Přestože byl zub přirostlý ke kosti, tak byl venku raz dva a bezbolestně. Děkuji. Lenka Víšová
  • 100 od , 26.04.2016 16:32
    bezbolestné, rychlé, pecka... doporučuji
  • 100 od , 04.02.2016 00:05
    Ač jsem se hodně obával resekce, přesto byl zákrok proveden rychle a snesitelně. Chválím pana doktora a samosebou i sestřičku! Děkuji - Milan Augustýn Jareš - excelenter!
  • 100 od , 16.12.2015 16:16
    Vše OK.
  • 100 od , 30.09.2015 16:13
    Skvělý přístup a profesionalita. Vytržení osmičky zcela bezbolestně a hlavně rychle. Stoprocentní spokojenost.
  • 100 od , 18.02.2015 19:36
    K panu doktorovi jsem byla zaslána svou zubní lékařkou na chirurgický zákrok. Vše proběhlo v naprostém pořádku. Příjemné prostředí i personál. Všem vřele doporučuji!!!
  • 100 od , 31.10.2014 09:19
    Prvotřídní přístup. Byla jsem na trhání moudrého zubu. Empatie, rychlost, bezbolestnost.

Kontakty a adresa

MUDr. Jan Morávek
  • Turinského 13/1608, 500 02 Hradec Králové-Pražské Předměstí
    okres Hradec Králové, Královéhradecký kraj
  • +420 777 757 272
  • mudr.moravek@seznam.cz

Otevírací hodiny

Po 7:30 - 15
Út 7:30 - 17
St 8 - 15
Čt 8 - 15 Dnes
8 - 14

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu