Restaurace MG Bierhaus

83 (26 hodnocení)

+420 596 812 223

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
83
Jídlo
85
Cena
84
Obsluha
80
  • 55 od , 18.09.2015 07:16
    Prostředí restaurace je příjemné, výběr sortimentu dostačující, ale ta obsluha je strašná…. Škoda.
  • 90 od , 08.08.2014 15:39
    Příjemné prostředí, dobré jídlo, výborné pizzy.
  • 90 od , 07.08.2014 11:38
    Výborná restaurace, jen škoda, že už nemají domácí brambůrky :) Rádi sem chodíme posedět, dát si víno a hermelín.
  • 80 od , 05.08.2014 10:09
    Obsluhu hodnotit kladně nemůžu, ale jinak je to dobrý podnik, pro který se často rozhodneme, když si chceme posedět s přáteli.
  • 100 od , 05.08.2014 09:43
    Jedno z nejlepších míst, kam si lze v Havířově zajít. Oddělená kuřácká a nekuřácká část, míchané (i nealko) nápoje a kuchyně také stojí za ochutnání.
  • 77 od , 04.08.2014 12:05
    Jídlo je dobré, ovšem pivo je excelentní.
  • 90 od , 04.08.2014 08:19
    Příjemné a zajímavé prostředí.
  • 80 od , 04.08.2014 08:07
    Docela příjemně se tam sedí :-D. A míchané drinky jsou dobré :-D !!!
  • 100 od , 01.08.2014 12:59
    Skvělé posezení, výborné jídlo i příjemné prostředí.
  • 72 od , 01.08.2014 12:51
    Příjemné posezení, dobré jídlo i pití.
  • 45 od , 01.08.2014 11:07
    Příjemné posezení v centru, obsluha příjemná, ovšem ne vždy :-) Jídlo hodnotím jako průměrné.
  • 85 od , 01.08.2014 10:55
    Velký výběr jídla a pití, milý personál, jen někdy by mohl být ochotnější ;)
  • 85 od , 01.08.2014 09:27
    Vhodné jak pro celé rodiny tak i jednotlivce, různých věkových kategorii. Možnost koupě jak pizzy, menu, tak i zákusků a nabízí výborné mléčné koktejly a ovocné čaje.
  • 90 od , 01.08.2014 08:41
    hezká restaurace a vyžití pro děti
  • 92 od , 01.08.2014 08:38
    Ráda se tam vracím.
  • 70 od , 01.08.2014 08:32
    Super, jeden z mála lepších podniků v Havířově. Nicméně ty automaty dole v přízemí moc dobře nepůsobí.
  • 80 od , 01.08.2014 08:16
    pěkné prostředí
  • 95 od , 31.07.2014 15:36
    - příjemné posezení v centru Havířova za super ceny
  • 100 od , 29.07.2014 11:01
    Příjemná restaurace, ochotný personál, jen zahrádku by bylo vhodné vybavit zkušenějším a rychlejším personálem.
  • 92 od , 29.07.2014 09:38
    Výborná restaurace se skvělým personálem. Jen trochu investic do interiéru by neuškodilo.

Kontakty a adresa

Restaurace MG Bierhaus

Otevírací hodiny

Po 0 - 2 8 - 23:59
Út 0 - 2 8 - 23:59
St 0 - 2 8 - 23:59
Čt 0 - 2 8 - 23:59
0 - 2 8 - 23:59 Dnes
So 0 - 5 8 - 23:59
Ne 0 - 5 8 - 23:59

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu