MUDr. Petra Dušková s.r.o.

96 (22 hodnocení)

+420 317 725 140

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
94
Přístup lékaře
99
Odbornost
98
Ordinační doba, délka čekání
95
  • 90 od , 12.10.2022 09:23
    Nejlepší lékařka, co znám! Rozumná, příjemná a neuvěřitelně profesionální.
  • 100 od , 08.03.2021 09:27
    Chodím k ní roky a jsem s paní Duškovou i s paní Fialovou naprosto spokojen. Veliký dík.
  • 85 od , 14.12.2016 17:35
    Výborná lékařka.
  • 100 od , 07.12.2016 17:20
    Jeden z nejlepších lékařů.
  • 100 od , 19.10.2016 08:28
    Paní doktorka je moc super . Jen by to chtělo jinou sestru . Nezdraví a kouká jak kdyby ji patřil celý svět .
  • 100 od , 28.09.2016 17:36
    Jednička.
  • 100 od , 08.09.2016 22:02
    Super!
  • 100 od , 10.08.2016 11:28
    Milá, příjemná, znalá! PP
  • 68 od , 25.04.2016 19:30
    Zlatý střed.
  • 90 od , 08.03.2016 09:54
    Spokojenost! :-)
  • 100 od , 19.02.2016 13:09
    S pani Dr. Duškovou jsem velice spokojený, je ochotná, laskavá, svědomitá a své práci rozumí a dělá ji dobře. P
  • 100 od , 04.01.2016 19:11
    Veliká spokojenost!
  • 100 od , 14.12.2015 10:10
    Super lékařka, vše vyhovující.
  • 100 od , 10.12.2015 11:46
    Nejlepší doktorka :-) s čekáním taky nesouhlasím, stává se mi, že čekám delší dobu, ale bohužel to tak bývá :-)
  • 100 od , 01.12.2015 05:50
    Nejlepší lékařka co znám. Jsem hodně spokojena.
  • 100 od , 09.11.2015 10:08
    Paní MUDr. je velice pečlivá, svědomitá a jsem spokojený.
  • 100 od , 21.09.2015 14:22
    Paní doktorka je opravdu zatím nejlepší, na kterou jsem kdy "narazila". Opravdu léčí, zkouší různé metody a snaží se najít nejenom způsob, ale i důvod.
  • 90 od , 17.09.2015 09:56
    Moc nesouhlasím s tím čekáním, ale to je u všech doktorů asi stejné, a záleží to taky na době, kdy přijdete. Jinak s paní doktorkou nemám žádný problém, jsem spokojená.
  • 100 od , 05.08.2015 09:52
    Paní doktorka je opravdu skvělá lékařka, vstřícná, ochotná a hlavně příjemná.
  • 100 od , 25.06.2015 06:52
    Paní doktorka je příjemná, ochotná a nikdy se u ní nečeká.

Kontakty a adresa

MUDr. Petra Dušková s.r.o.
  • Pražská 2189, 256 01 Benešov
    okres Benešov, Středočeský kraj
  • +420 317 725 140
  • p-duskova@seznam.cz

Otevírací hodiny

Po 7 - 13:30
Út 7 - 13:30
St 12 - 18
Čt 7 - 12:30
7 - 12:30 Dnes

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu