+420 384 321 011
+420 384 321 011
Výroba jogurtů ve skle, výroba zákysu. Jogurty jsme začali vyrábět v roce 1993. Nejprve to byly jogurty bez příchuti, později jsme začali vyrábět i jogurty ovocné. Naše technologie je od samého začátku stále stejná. Pro výrobu jogurtu používáme neodstředěné, nehomogenizované plnotučné mléko, k zahuštění pak sušené odstředěné mléko, dále pak vlastní jogurtovou kulturu, což je pečlivě vybraná směs bakterií mléčného kvašení. Výběr této kultury má rozhodující vliv na chuť a konzistenci jogurtu. Díky použití sušeného odstředěného mléka má výsledný jogurt vysoký obsah bílkovin a vápníku, tedy těch složek, které jsou na mléčných výrobcích nejvíce ceněny.
+420 384 321 011 | hlavní telefon |
+420 384 320 558 | další telefon |
agrola@agrola.cz |
http://www.agrola.cz |
Po | 6 - 16:30 | ||
Út | 6 - 16:30 | ||
St | 6 - 16:30 | ||
Čt | 6 - 16:30 | Dnes | |
Pá | 6 - 16:30 |
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu