Oprava praček a myček - AZ servis Bečák

100 (9 hodnocení)

+420 602 524 426

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Dodržení domluvených podmínek
100
Cena
100
Kvalita provedené práce
100
Rychlost
100
  • 100 od , 26.03.2021 19:24
    Pán pracuje vyloženě rychle a zběsile a to se nebavím o cenách oproti konkurenci. Žádné vymýšlení a řeči kolem. Super, jen můžu doporučit.
  • 100 od , 29.05.2020 16:06
    Naprostá spokojenost s odvedenou prací, s přístupem i s cenou.
  • 100 od , 09.04.2020 09:41
    Vzal telefon, zjistil příčinu, objednal součástku, okamžitě reagoval a přijel opravit, všechno dle dohodnuté domluvy. Spokojenost :-)
  • 100 od , 07.01.2020 14:31
    NEUVĚŘITELNÉ! Zcela se ztotožňuji s hodnocením anonyma z 11.6.2019. Byl jsem výkonem p.Bečáka zcela přesvědčen, že hodnocení jeho práce je zcela namístě, lépe bych to nezformuloval! Děkuji, DoLi
  • 100 od , 18.12.2019 06:43
    Velmi kvalitně a rychle provedená oprava. Víc takových řemeslníků
  • 100 od , 05.08.2019 13:57
    P. Bečák je odborník na slovo vzatý. Přišel včas, přinesl s sebou vše potřebné, podíval se, vyhodnotil, opravil za rozumnou cenu. Víc takových řemeslníků.
  • 100 od , 11.06.2019 10:08
    Pan opravář: 100% osoba, která rozumí tomu, co dělá. Vše opraveno s neskutečnou rychlostí a skvělou domluvou. Cena, provedení, domluva naprosto perfektní.
  • 100 od , 20.02.2019 17:47
    Výborné po všech stránkách, kvalita za rozumnou cenu.
  • 100 od , 27.02.2015 14:10
    S opravou myčky panem Bečákem jsem byl velmi spokojen. Přesně věděl, co tomu je. Snažil se poškozené díly opravit, ne jen vyměnit za nové. Tím byla i cena nižší. Rychlost opravy výborná.

Kontakty a adresa

Oprava praček a myček - AZ servis Bečák
  • Baarova 1161/15, 709 00 Ostrava
    okres Ostrava-město, Moravskoslezský kraj
  • +420 602 524 426
  • vojtabecak@seznam.cz

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu